Baarnsche Courant - Collecte intocht Sinterklaas levert ruim tweeduizend euro op
Logo baarnschecourant.nl

Collecte intocht Sinterklaas levert ruim tweeduizend euro op

BAARN - Afgelopen week is de Stichting Intocht Sint Nicolaas langs de deuren gegaan om te collecteren voor de Sinterklaasintocht op zaterdag 25 november.

Afgelopen vrijdag had de Stichting een bijeenkomst met zijn vrijwilligers en hier werden Marjan Hut, Inge de Jong, Betty Bakkernes en Dirk-Jan Suik door Wouter Eijbaard, de voorzitter van de Stichting, extra in het zonnetje gezet voor hun inzet bij de collecte. Afgelopen week haalde zij samen met tientallen vrijwilligers een geweldig bedrag op van maar liefst € 2.219,44. Een bedrag wat goed van pas gaat komen voor de grootste plannen die de stichting heeft voor de komende Sinterklaasintocht.

De stichting laat nog niet veel los over deze plannen maar er gaan nieuwe verrassingen worden toegevoegd. "We moeten op wat punten improviseren, maar we hebben dat creatief kunnen oplossen. Ook gaat de Sinterklaasparade nog uitgebreid worden met nieuwe wagens", als Wouter Eijbaard. "Het belooft weer een geweldige Sinterklaasintocht te gaan worden in Vorstelijk Baarn. Zet zaterdag 25 november alvast in de agenda om de Sinterklaasintocht te komen bewonderen."

Wie de collectanten heeft gemist, kan alsnog een bijdrage leveren om de intocht van Sinterklaas tot een succes te maken. U kunt geld overmaken op bankrekeningnummer NL03ABNA0552922234 tnv Stichting Intocht Sint Nicolaas Baarn ovv Collecte 2017.

reageer als eerste
Meer berichten

Wat vindt u?

Goed dat de raad zich verzet tegen vervangen winkelruimte door woonruimte in de BrinkstraatReageren!