Baarnsche Courant - Wens van mevrouw Berkhof in vervulling gegaan
Logo baarnschecourant.nl
Foto: Lyvore

Wens van mevrouw Berkhof in vervulling gegaan

BAARN - De Nationale Ouderendag was op 6 oktober, daarbij werden ouderen in het zonnetje gezet en zoveel mogelijk van hun wensen vervuld. In ontmoetingscentrum Baarn, locatie Santvoorde ging maandag 16 oktober nog een speciale wens in vervulling. Met vereende krachten en vooral haar eigen goede beentje voor, stapte mevrouw Berkhof zomaar de zijspan in van Jan van Slooten. Met een glimlach van oor tot oor, een warme jas (ondanks de zonnige dag) en een bijpassende helm, startte de motor en daar gingen ze samen op pad voor een leuke rondrit door Baarn.

Na zorgvuldig inventariseren van wensen zijn deze middels het Nationaal Ouderfonds onder de aandacht gebracht. Een vrijwilliger bood zich aan en werd aan de (wens)vrager gekoppeld. Dat gebeurde maandag letterlijk en figuurlijk.

De medewerkers van Santvoorde bedankten Jan van Slooten voor het verwezenlijken van de hartewens van mevrouw Berkhof en het Nationale Ouderenfonds eveneens voor de bemiddeling.

Wie ook een wens van een oudere in vervulling wil laten gaan, kan kijken op de website www.nationaleouderendag.nl en zoeken onder Baarn.

reageer als eerste
Meer berichten

Wat vindt u?

Goed dat de raad zich verzet tegen vervangen winkelruimte door woonruimte in de BrinkstraatReageren!