Baarnsche Courant - Jubileumeditie Baarn Magazine overhandigd aan Marijke Helwegen
Logo baarnschecourant.nl
Marijke Helwegen
Marijke Helwegen

Jubileumeditie Baarn Magazine overhandigd aan Marijke Helwegen

BAARN - Nummer tien van Baarn Magazine verschijnt vrijdag 27 oktober. Een eigentijdse uitgave over wonen, werken, winkelen en recreëren in Baarn. Deze jubileumeditie is gevuld met diverse onderwerpen, interviews en portretten rondom het voor deze editie gekozen thema 'Talent'. De eerste editie wordt overhandigd aan Marijke Helwegen.

Om de uitgave van het tiende nummer te vieren is er donderdag 26 oktober bij Hoeve Ravenstein in Baarn een feestelijke bijeenkomst voor genodigden. Uitgever Dick Naafs zal het eerste exemplaar van nummer tien aanbieden aan Marijke Helwegen, nationaal, en natuurlijk Baarns, veelzijdig talent. De Baarnse mezzosopraan Mylou Mazali, bekend van onder andere Opera per Tutti, zal een optreden verzorgen. Onder het genot van een hapje en een drankje is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en van gedachten te wisselen over het magazine.

In mei 2013 verscheen het eerste nummer van Baarn Magazine, dat toen nog Wij in Baarn heette. Elke editie heeft een eigen thema en wordt gemaakt voor en door Baarnaars. Het magazine is een uitgave van Uitgeverij Baarnsche Courant BV en wordt verspreid via onder meer de Baarnsche Courant, winkeliers en ondernemers. Het magazine verschijnt twee keer per jaar en is bezig met de vijfde jaargang. De makers van dit kleurrijke blad willen elke editie lanceren vanaf een bijzondere locatie met als doel: verder kijken en 'onderwerpen ophalen' in een meet-de-makers' achtige sfeer.

De locatie Hoeve Ravenstein in Baarn is deze keer gekozen als podium voor de presentatie vanwege het unieke, echt Baarnse karakter van het bedrijf met bijzonder talent voor gastvrijheid.

reageer als eerste
Meer berichten

Wat vindt u?

Goed dat de raad zich verzet tegen vervangen winkelruimte door woonruimte in de BrinkstraatReageren!