Baarnsche Courant - Financiële problemen organisatie Winter Village Baarn
Logo baarnschecourant.nl

Financiële problemen organisatie Winter Village Baarn

BAARN - Winter Village Baarn staat dit jaar op losse schroeven, meldt organisator Noname Group in een persbericht. De organisatie van Winter Village Baarn heeft het financieel zwaar. Het evenement heeft tot nu toe de afgelopen jaren verlies gedraaid. Noname Group hoopt dat inwoners van Baarn met ideeën en oplossingen komen.

Afgezien van dit jaarlijkse verlies, heeft de organisatie altijd het doel om dit evenement te laten bestaan voor een langere periode, voor ogen gehouden. Vier jaar geleden was de eerste editie van Winter Village in Baarn. Het eerste jaar van een nieuw evenement is altijd lastig. De investeringen zijn hoog, maar deze zouden op een gegeven moment wel terugverdiend moeten worden. Ondanks de vele blijde gezichten en de enthousiaste reacties blijkt het opzetten van een langdurig concept met groeipotentie, financieel toch wel lastig te zijn. Dit zelfs ondanks de steun en (financiële) support van vrijwilligers, partners en sponsoren, die de organisatie van Winter Village dan ook erg dankbaar is.

Uiteraard gaat deze situatie de organisatie enorm aan het hart en laten zich dan ook niet zomaar uit het veld slaan. Vanuit Winter Village Baarn gaan de schouders er onder, maar het moet wel echt haalbaar zijn. Ideeën en oplossingen van de inwoners van de gemeente Baarn zijn natuurlijk altijd van harte welkom. De aankomende weken zal het verlossende woord komen. Krijgt Baarn dit jaar wel of niet haar winterse evenement?

reageer als eerste
Meer berichten

Wat vindt u?

De weekmarkt moet worden gemoderniseerdReageren!