Baarnsche Courant - Comité Nationale Ouderendag Baarn zoekt wensvervullers
Logo baarnschecourant.nl
De 88 jarige mevrouw Greet de Vries heeft er niet van geslapen. In het kader van de Nationale Ouderendag gaat ze met de Baarnse trucker (eigen rijder) Richard Joosten op stap. In zijn Scania trekker met oplegger gaat ze de lading, pallets met lege dozen voor een tomatenkweker, naar het Westland bren
De 88 jarige mevrouw Greet de Vries heeft er niet van geslapen. In het kader van de Nationale Ouderendag gaat ze met de Baarnse trucker (eigen rijder) Richard Joosten op stap. In zijn Scania trekker met oplegger gaat ze de lading, pallets met lege dozen voor een tomatenkweker, naar het Westland bren (Foto: Caspar Huurdeman)

Comité Nationale Ouderendag Baarn zoekt wensvervullers

BAARN - "We zoeken nog ongeveer 25 Baarnaars die een wens van een dorpsgenoot op leeftijd willen vervullen." Irene Smook en Catharine Poorthuis zijn twee van de vier Baarnaars die het lokale comité Nationale Ouderendag jongeren. Vrijdag 6 oktober is het zover, dan worden wensen van ouderen vervuld door jongeren. In Baarn zijn bijna zestig wensen ingediend. Wie een wens wil vervullen kan kijken op www.nationaleouderendag.nl. Klik op 'Vervul een wens'.

Het hele artikel kunt u lezen in de Baarnsche Courant van vrijdag 29 september.

reageer als eerste
Meer berichten

Wat vindt u?

De weekmarkt moet worden gemoderniseerdReageren!