Baarnsche Courant - Nieuwe eigenaar Baarns Reformhuis
Logo baarnschecourant.nl

Nieuwe eigenaar Baarns Reformhuis

BAARN - "Zowel geestelijk als lichamelijk is het runnen van een eigen bedrijf best zwaar, daarom wordt het na twintig jaar tijd voor iets anders." Eigenares Heleen Kooij heeft, na twintig jaar, haar Baarns Reformhuis verkocht. De nieuwe eigenaar, Reinier de Bie, zal de winkel ombouwen tot Gezond&Wel Gezondheidswinkel.

Twintig jaar geleden nam Heleen Kooij het Baarns Reformhuis over van de vorige eigenaar. Sindsdien werkt zij met veel plezier en inzet in haar winkel 'onder de rieten dakjes' aan de Laanstraat. Doordat Kooij en haar medewerksters veel kennis van de producten hebben en goed advies geven, gaat het met het Reformhuis nog altijd goed. "We hebben veel vaste klanten die weten dat wij ze altijd zo goed mogelijk proberen te helpen. Daardoor hebben wij veel vertrouwen opgebouwd", aldus de onderneemster.

Ondanks dat Heleen Kooij nog altijd veel plezier beleeft aan het werken in haar winkel heeft ze toch besloten de winkel te verkopen. "Zowel geestelijk als lichamelijk is het runnen van een eigen bedrijf best zwaar" aldus Heleen. "Daarom wordt het na twintig jaar tijd voor iets anders."

Heleen Kooij heeft in Reinier de Bie een goede opvolger gevonden. De winkel zal worden omgebouwd tot een Gezond&Wel Gezondheidswinkel. "Wellicht heeft men in Baarn nog niet eerder gehoord van G&W, maar inmiddels zijn er al meer dan honderd winkels bij deze formule aangesloten. Het is een winkelformule van zelfstandige reformhuizen met een goed concept: ze verkopen veel mooie kwaliteitsproducten voor een scherpe prijs, en ook bij hen staat de klant centraal. Ik ben blij dat ik de winkel aan Gezond&Wel kan overdragen, zodat de Baarnse bevolking dezelfde service en kwaliteit zal blijven krijgen en van nóg meer goede artikelen kan gaan genieten."

Om ervoor te zorgen dat alles op een goede en vertrouwde manier zal blijven gaan, blijft Kooij nog tot februari in het Reformhuis werken. Het huidige personeel blijft gewoon bij de nieuwe eigenaar in dienst.

Het enige dat écht verandert, een uitbreiding van het huidige assortiment, kunnen klanten vanaf 3 oktober in het Reformhuis ontdekken. "Ik ga nog niks verklappen" zegt Heleen. "Het blijft nog een verrassing. Maar ik weet zeker dat de klanten prettig verrast zullen zijn dat er zó veel nieuwe dingen te ontdekken zullen zijn in de nieuwe winkel, terwijl van het huidige assortiment niet veel zal verdwijnen."

Op maandag 2 oktober is het Reformhuis gesloten, vanaf 3 oktober is iedereen vanaf 9.00 uur van harte welkom op de Laanstraat 29.

reageer als eerste
Meer berichten

Wat vindt u?

De weekmarkt moet worden gemoderniseerdReageren!