Baarnsche Courant - Cafetaria overvallen, politie zoekt getuigen
Logo baarnschecourant.nl
Rond 22.45 uur uur is er een overval gepleegd op cafetaria Sofie in de Sparrenlaan in Baarn. Getuigen spreken over 2 jonge jongens als dader. Ik vernam dat een bezorger van de cafetaria elders in Baarn was en de eigenaar een bestelling wegbracht in Soest. Mogelijk is dit een valstrik geweest. De eig
Rond 22.45 uur uur is er een overval gepleegd op cafetaria Sofie in de Sparrenlaan in Baarn. Getuigen spreken over 2 jonge jongens als dader. Ik vernam dat een bezorger van de cafetaria elders in Baarn was en de eigenaar een bestelling wegbracht in Soest. Mogelijk is dit een valstrik geweest. De eig (Foto: Caspar Huurdeman)

Cafetaria overvallen, politie zoekt getuigen

BAARN - Een cafetaria op de hoek van de Pompstraat en de Sparrenlaan is vrijdagavond 8 september overvallen. Om 22.20 uur hebben twee mannen een greep in de kassa gedaan en in een lade waarin portemonnees lagen. Op dat moment was één medewerkster aanwezig die werd bedreigd met een steekwapen. De daders zijn weggerend. De politie heeft getuigen gehoord en, onder meer met honden, onderzoek gedaan in de omgeving. De in het donker geklede daders zijn nog niet door de politie aangehouden. De politie wil, vanwege het onderzoek, niet meedelen hoe groot de buit was. 

Bij Cafetaria Sofie wil niemand reageren op het gebeuren.

De politie is op zoek naar getuigen die ze nog niet heeft gesproken. Op het moment van de overval was er aan de overkant een feest gaande. Wellicht zijn er nog mensen die op het feest zijn geweest en iets hebben gezien van de overval, maar nog niet hebben gesproken met de politie. Wie meer informatie, kan bellen met 0900-8844. Anoniem melden kan via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

reageer als eerste
Meer berichten

Wat vindt u?

Goed dat de raad zich verzet tegen vervangen winkelruimte door woonruimte in de BrinkstraatReageren!