Baarnsche Courant - Gratis ijsje voor elke abonnee
Logo baarnschecourant.nl

Gratis ijsje voor elke abonnee

BAARN - De Baarnsche Courant is zaterdag 2 september met een stand vertegenwoordigd op het Cultureel Festival. Na het succes van de kraam met Koningsdag voor het eigen pand in de Laanstraat, staan de medewerkers zaterdag opnieuw in de Laanstraat, nu ter hoogte van Binnenhuis Scheltinga. Daarnaast sponsort de Baarnsche Courant een podium in de Pekingtuin.

De kraam zal worden aangekleed in Baarnsche Courant kleuren en stijl. Dit keer kunnen alle abonnees er terecht voor een gratis ijsje. Iedere abonnee kan met een bon uit de krant van maandag 28 augustus een gratis ijsje halen bij de klassieke ijskar van De Smaecken van Hamelink. De ijskar is te vinden bij de kraam. Abonnees die een ijsje komen halen, maken bovendien kans op een heel staatslot. Degene die een 'speciaal bakje' treft, wint dat staatslot.

Daarnaast heeft de Baarnsche Courant voor niet-abonnees een aantrekkelijke actie die donderdag 30 augustus ingaat. Wie voor 30 september een jaarabonnement neemt op de Baarnsche Courant, ontvangt de krant de rest van het lopende jaar drie keer per week gratis. Vanaf 1 januari 2018 betalen ze € 26,50 per kwartaal.

Wie zaterdag 2 september bij de kraam van de Baarnsche Courant een nieuw abonnement afsluit, krijgt ter plekke ook nog een bon voor een vijfde staatslot en een ijsje.

Voor alle kinderen is er een gratis grabbelton met leuke prijzen. Dit zijn leuke kleine cadeautjes, maar ook bonnen voor verrassingen van lokale ondernemers.

Zaterdag 2 september van 11.00 tot 17.00 uur.

reageer als eerste
Meer berichten

Wat vindt u?

Goed dat de raad zich verzet tegen vervangen winkelruimte door woonruimte in de BrinkstraatReageren!