Baarnsche Courant - Gezellig slot van 40+ tennistoernooi
Logo baarnschecourant.nl

Gezellig slot van 40+ tennistoernooi

De 28e versie van het 40+ tennistoernooi werd op 3 augustus, onder het genot van uitstekende muziek en een heerlijk koud buffet, feestelijk afgesloten op het tennispark van BTV de Geeren.

Er namen 18 tennisteams (ruim 80 tennissers) gedurende drie weken deel aan dit gezellige toernooi. Iedere dinsdag- en donderdagmiddag werden er onderlinge wedstrijden gespeeld. De wedstrijden werden verdeeld over de parken van de BLTC, BTV de Geeren en TV Phonosmash. Twee keer waren de weergoden het toernooi niet (zo) goed gezind, maar alle partijen zijn gespeeld, mede omdat er uitgeweken kon worden naar de Geerenhal. Na vijf voorronden was er donderdag 3 augustus de finaleronde. De vele prijswinnaars werden door de 40+ commissie onder leiding van Henny Nieberg in het zonnetje gezet en kregen zeer uiteenlopende prijzen zoals poloshirts, bonnen van juwelier van Doorm, Baarnsch bier, boekjes 'Baarnsche Horeca in historische panden' en dinerbonnen. Ook pechvogels en andere vermeldenswaardige tennissers werden verrast met een presentje.

Na de prijsuitreiking was er een koud buffet (gemaakt door John vd Heiden) , waarna al snel de beentjes van de vloer gingen op de door Rick van Savooyen verzorgde muziek.

Een filmpje van het slotfeest is hieronder te bekijken:

reageer als eerste
Meer berichten

Wat vindt u?

Op 21 maart 2018 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. Als er nu verkiezingen zouden zijn, zou ik in Baarn stemmen opReageren!