Baarnsche Courant - 'Alles heeft een oorzaak, daar moet je naar zoeken'
Logo baarnschecourant.nl
Claudia Veltmeijer-Meirelles
Claudia Veltmeijer-Meirelles (Foto: Christine Schut)

'Alles heeft een oorzaak, daar moet je naar zoeken'

BAARN - "Mijn moeder heeft haar dochters altijd geleerd dat ze onafhankelijk moeten zijn van mannen. Zij had zelf een schoonheidssalon. Ik hielp haar wel eens tijdens mijn studie. Toen ik trouwde en in Baarn kwam wonen, gaf ze me producten en apparaten waarmee ik meteen aan het werk kon." De Braziliaanse Claudia Veltmeijer-Meirelles (48) woont sinds 1992 in Baarn vanwege de liefde. Haar Nederlandse man heeft ze in Europa ontmoet. Equilibrium is haar praktijk voor natuurgeneeskunde, yoga en lichaams- en gezichtsverzorging aan de Eemnesserweg.

Vandaag in de Baarnsche Courant in de serie 'Bijzondere Baarnse Bedrijven en Beroepen' aandacht voor Equilibrium van Claudia Meirelles. Bent u Baarnaar met een bijzonder beroep of bedrijf of is uw bedrijf in Baarn gevestigd en woont u zelf elders en wilt u in aanmerking komen voor deze rubriek? Stuur dan een mailtje naar christineschut@baarnschecourant.nl.

3 reacties
Meer berichten

Wat vindt u?

Op 21 maart 2018 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. Als er nu verkiezingen zouden zijn, zou ik in Baarn stemmen opReageren!