Baarnsche Courant - PvdA stelt vragen over overlast en vernielingen
Logo baarnschecourant.nl
In de Wintertuin werden ramen vernield.
In de Wintertuin werden ramen vernield. (Foto: Christine Schut)

PvdA stelt vragen over overlast en vernielingen

BAARN - PvdA-fractievoorzitter Mark Eijbaard heeft schriftelijke vragen gesteld aan het Baarnse college van burgemeester en wethouders over de overlast en vernielingen die de afgelopen tijd zijn gepleegd in Baarn.

'De gemeente Baarn is de afgelopen weken geconfronteerd met vandalisme op diverse plekken. Het gaat om vernielingen in het Cantonspark, in het centrum en aan de Wintertuin. De fractie van de Partij van de Arbeid is benieuwd welke acties het college kan ondernemen om dit vandalisme zoveel als mogelijk te voorkomen', aldus Eijbaard in een toelichting.

Eijbaards partij vraagt het college of hij zicht heeft op de groepen of individuen die op dit moment overlast en vernielingen veroorzaken, of dit een enkele groep is of meerdere. Daarnaast wil de PvdA weten hoe oud de leden van deze groepen zijn en of er een verband is tussen de vernielingen op verschillende plaatsen of dat ze op zichzelf staan. Tenslotte wil Eijbaard weten welke acties het college onderneemt om overlast en vernieling door vandalisme in onze gemeente te voorkomen.

1 reactie
Meer berichten

Wat vindt u?

Goed dat het Baarnse college adviseert rubber korrels niet te verwijderen van sportveldenReageren!