Baarnsche Courant - Baarnsche Golfcup weer op topbaan in Nunspeet
Logo baarnschecourant.nl

Baarnsche Golfcup weer op topbaan in Nunspeet

BAARN - In de 'Top 50 Golfbanen 2017' staat het Rijk van Nunspeet op de 20e plaats. Van de 'nieuwe' bos banen is het Rijk van Nunspeet zelfs de beste, aldus jurylid Martin Lehman. Vrijdag 6 oktober vindt er de strijd om de 24e Baarnsche Golfcup plaats. Vorig jaar bracht Baarnsche Golfcup 750 euro op.

Alle golf spelende inwoners van Baarn met minimaal handicap 54 zijn van harte welkom voor een gezellig en sportief dagje golf en wie weet ontstaan er nieuwe golfvriendschappen. De wedstrijd vorm is Stableford met Shotgun en er wordt gespeeld in flights van vier personen in twee categorieën. De winnaars van 2016 Wilco Evers en Luuk van Broeckhuysen gaan hun uiterste best doen de beker wederom dit jaar in ontvangst te nemen.

De Baarnsche Golfcup wordt mogelijk gemaakt door onze sponsoren, Volvo Buitenweg, Meeuwsen Ten Hoopen (MTH) accountants/adviseurs, Newasco Textielreiniging De Hoop, Aannemersbedrijf van Zoelen en DB Climasystems. De prachtige prijzen en lunchpakketten komen dit jaar van Dorsthuys Demmers, Wim Hoogeveen mannenkleding, Bakkerij Kuiper en Marchon Eyewear. Het goede doel wordt het 'Team Pascal', Pascal Vendel uit Baarn is de naamgever, overleden 9 oktober 2016. Team Pascal is nu de kapstok waaraan alle acties voor de strijd tegen ALS worden opgehangen.

Volgend jaar (2018) wordt de Baarnsche Golfcup voor de 25e keer gespeeld, het jubileum jaar belooft een heel bijzondere cup te worden. Deelnemers van dit jaar krijgen voorrang bij het jubileumtoernooi. Aanmelden door een inschrijfformulier online in te vullen via www.baarnschegolfcup.nl/golfdag/inschrijfformulier of per mail een inschrijfformulier aanvragen via info@baarnschegolfcup.nl

reageer als eerste
Meer berichten

Wat vindt u?

Goed dat het Baarnse college adviseert rubber korrels niet te verwijderen van sportveldenReageren!