Baarnsche Courant - Voedselbank tijdelijk naar De Loef
Logo baarnschecourant.nl

Voedselbank tijdelijk naar De Loef

BAARN - De Voedselbank Gooi en Omstreken verhuist tijdelijk naar het pand van de voormalige gymzaal De Loef.

De Voedselbank is dringend op zoek naar huisvesting, omdat de huidige locatie aan de Hermesweg niet geschikt is. De Voedselbank heeft zelf geen geschikte locatie gevonden en heeft de gemeente Baarn gevraagd of hiervoor mogelijkheden zijn. Alhoewel de gemeente Baarn niet verantwoordelijk is voor de huisvesting van de Voedselbank, is dit voor de gemeente wel van belang.

De gemeente heeft afspraken gemaakt met de Voedselbank over het tijdelijk gebruik om niet van het gemeentelijk pand Prof. Fockema Andrealaan 386 te Baarn (voormalige gymzaal De Loef). Dit gemeentelijk pand staat leeg en zal worden gesloopt in verband met woningbouw. Benadrukt wordt dat het gebruik van dit pand tijdelijk is en dat de Voedselbank zelf op zoek dient te gaan naar andere geschikte huisvesting. Ter overbrugging kan de Voedselbank het gemeentelijke pand tijdelijk gebruiken tot I januari 2018.

reageer als eerste
Meer berichten

Wat vindt u?

Op 21 maart 2018 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. Als er nu verkiezingen zouden zijn, zou ik in Baarn stemmen opReageren!