Baarnsche Courant - Weinig enthousiasme voor Geloof, Hoop of Liefde in Baarn
Logo baarnschecourant.nl

Weinig enthousiasme voor Geloof, Hoop of Liefde in Baarn

BAARN - Mensen stonden dinsdagmiddag niet in de rij. De filmploeg van het tv-programma 'Geloof en een Hoop Liefde' had moeite kandidaten te vinden die een letter wilden beschrijven voor iemand anders. Mogelijk omdat het tijdstip van opnemen ter elfder ure is gewijzigd. De heren stonden bij het gemeentehuis op de hoek van de Brink en de Laanstraat. Ter plekke konden Baarnaars bij de filmploeg een houten G, H of L beschrijven en een videoboodschap opnemen. Dat niet iedereen er op zit te wachten zijn of haar boodschap op tv te vertellen, bleek gisteren. Bovendien waren er, door het wat onstuimige weer, niet veel mensen op de been.

Een dame uit Baarn laat zich overhalen. Zij beschrijft de letter 'L'. "Ik kijk altijd naar het programma. De 'L' staat voor mij voor liefde. Ik heb hem voor een speciaal iemand beschreven. Voor wie, dat hou ik voor mezelf." Mevrouw Van Dijk doet ook mee. Ook zij vult de letter 'L' in. "Voor mijn zus, ze kan wel wat steun gebruiken."

De boodschappen van deze vrouwen en ongetwijfeld nog andere Baarnaars, worden waarschijnlijk 4 september uitgezonden op NPO2.

4 reacties
Meer berichten

Wat vindt u?

Op 21 maart 2018 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. Als er nu verkiezingen zouden zijn, zou ik in Baarn stemmen opReageren!