Baarnsche Courant - Feestelijke officiële opening nieuwbouw Sherpa
Logo baarnschecourant.nl

Feestelijke officiële opening nieuwbouw Sherpa

BAARN - De nieuwbouw van Sherpa is officiële geopend. Dit gebeurde donderdag 18 mei om 13.00 uur in het bijzijn van de burgemeester, de voorzitter, de oude en nieuwe bestuurder en de bewoners in gezelschap van familie.

De opening werd geleid door Tinie Sikkes, clustermanager Senioren. "Ik ben verrast door de grote opkomst. Dat had ik niet verwacht. Toen wij de vorige keer samen waren, legde wij de eerste steen. En kijk nu eens hoe mooi het is geworden. Toen ik hier tien jaar geleden kwam werken, was de eerste vraag die ik kreeg: "Wanneer krijgen wij nieuwbouw?" Dit was namelijk al vanaf 2000 beloofd. Zestien jaar later, op 21 en 22 november 2016 verhuisde de bewoners naar de nieuwe huizen. Het was een landsverhuizing. Ik ben dankbaar voor iedereen die heeft geholpen aan dit project. Het straalt rust uit. Ik ben ontroerd en blij dat wij samen de opening kunnen vieren," aldus Tinie Sikkes.

Meer hierover leest u in de Baarnsche Courant van maandag 22 mei.

1 reactie
Meer berichten

Wat vindt u?

Op 21 maart 2018 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. Als er nu verkiezingen zouden zijn, zou ik in Baarn stemmen opReageren!