Baarnsche Courant - Feestelijke opening nieuwbouwwoningen en dagbesteding Sherpa
Logo baarnschecourant.nl

Feestelijke opening nieuwbouwwoningen en dagbesteding Sherpa

BAARN - In aanwezigheid van burgemeester Röell van Baarn en wethouder Van Roshum worden de nieuwe woningen van Sherpa aan de Diezelaan in Woonwijk Eemeroord officieel geopend. Dit vindt plaats op donderdagmiddag 18 mei om 13.00 uur, aan de Diezelaan in Baarn. In aanwezigheid van bewoners, hun verwanten, begeleiders, managers en andere betrokkenen. Zij vieren daarna ook nog hun eigen feestje. Het is 18 mei ook mogelijk een aantal nieuwe woningen te bezichtigen.

Sinds vorig jaar november wonen aan de Diezelaan 49 ouder wordende cliënten van Sherpa; mensen met een verstandelijke beperking. Zij woonden eerst in andere woningen in de woonwijk, maar verhuisden eind november naar de zes splinternieuwe woningen plus drie nieuwe dagbestedingsgebouwen. De woningen zijn speciaal voor deze ouder wordende groep bewoners ontworpen en ingericht, en uiteraard levensloopbestendig. Inmiddels zijn bewoners en begeleiders al aardig gewend. Het is tijd voor een feestje. En door het oude groen dat in de omgeving is blijven staan, lijkt het alsof de woningen er al veel langer staan.

1 reactie
Meer berichten

Wat vindt u?

Op 21 maart 2018 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. Als er nu verkiezingen zouden zijn, zou ik in Baarn stemmen opReageren!