Baarnsche Courant - Bier en Appelsap Festival in Lage Vuursche
Logo baarnschecourant.nl

Bier en Appelsap Festival in Lage Vuursche

BAARN/LAGE VUURSCHE - Donderdag 25 mei, Hemelvaartsdag, organiseren Bier en Appelsap en buiten in de kuil voor het eerst het Bier en Appelsap Festival. Dit betekent stoere activiteiten, heerlijk eten en drinken en de mooie natuur van Lage Vuursche, voor het hele gezin.

Het festival vindt plaats op een unieke plek: de Kuil van Drakensteyn. Een open plek in het bos, waar je volop kunt genieten van de natuur en kinderen hun gang kunnen gaan. Paviljoen buiten in de kuil en platform voor ouders en kinderen Bier en Appelsap hebben de krachten gebundeld en organiseren op Hemelvaartsdag een festival voor het hele gezin. Bart ter Welle, mede-eigenaar buiten in de kuil: "We hebben een fantastische plek die ook door gezinnen veel bezocht wordt. Juist daarom zijn we verheugd dat we samen met Bier en Appelsap zo'n tof event voor families kunnen organiseren."

Het programma zit bomvol leuke activiteiten voor allerlei leeftijden. Van een muziekworkshop en knutselen voor de allerkleinsten, tot stoere activiteiten als Bubbel bal, hutten bouwen en vliegers maken voor de grotere kinderen. Stap met het hele gezin in de huifkar, waag een dansje in de Silent Disco of wandel mee met de boswachter van Staatsbosbeheer en ontdek het bos van een andere kant.

Lisanne Davids, oprichtster Bier en Appelsap: "Ik ben enorm trots dat we in net 2 jaar tijd van Bier en Appelsap een platform hebben kunnen maken met website en echte events. Dit festival wordt een event om niet te vergeten!"

Donderdag 25 mei van 10.00 tot 20.00 uur, Kuil van Drakensteyn, bij buiten in de kuil, Lage Vuursche. Toegang tot het terrein is gratis. Een passe-partout voor alle activiteiten kost 7,50 voor kinderen en 6,- voor volwassenen.

Meer informatie is te vinden op www.bierenappelsap.nl of www.buitenindekuil.nl.

reageer als eerste
Meer berichten

Wat vindt u?

Op 21 maart 2018 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. Als er nu verkiezingen zouden zijn, zou ik in Baarn stemmen opReageren!