Baarnsche Courant - Start muziek-luistergroepen Baarn
Logo baarnschecourant.nl

Start muziek-luistergroepen Baarn

BAARN - Er gaan muziek-luistergroepen van start in Baarn, bedoeld voor liefhebbers van klassieke muziek. Op dinsdagmorgen 9 mei is hierover een informatiebijeenkomst in de bibliotheek. In een muziek-luistergroep bespreek je om de 5 of 6 weken een muziekstuk aan de hand van muziekfragmenten, achtergrondinformatie en discussievragen, opgesteld door deskundigen. Voorkennis is niet noodzakelijk, wel kost het tijd aan voorbereiding.

Het initiatief voor deze luistergroepen komt van de landelijke organisatie Senia die eerder al veel leesgroepen oprichtte. Senia werkt nauw samen met bibliotheek Eemland.
Meer informatie over muziek-luistergroepen is te vinden op www.senia.nl in de rubriek muziek. Belangstellenden zijn welkom op dinsdagmorgen 9 mei om 10.15 uur in Bibliotheek Eemland, locatie Baarn, Hoofdstraat 1. Aanmelden van te voren is niet nodig. Wie is verhinderd maar wel belangstelling heeft, kan dit melden bij Stichting Senia, via info@senia.nl.

reageer als eerste
Meer berichten

Wat vindt u?

Op 21 maart 2018 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. Als er nu verkiezingen zouden zijn, zou ik in Baarn stemmen opReageren!