Baarnsche Courant - Paaseieren zoeken in Cantonspark
Logo baarnschecourant.nl

Paaseieren zoeken in Cantonspark

BAARN - Het is lente en de zon doet zijn best! De kuikens komen bijna uit hun ei, komen jullie kijken? Op de boerderij is het feest, zondag 16 april, Eerste Paasdag. Kinderboerderij Canton organiseert dan samen met de vrienden van het Cantonspark 'Paaseieren zoeken in het Cantonspark'. De paashaas heeft een heleboel lekkere paaseitjes verstopt, kom jij helpen zoeken? De groep wordt verdeeld in twee leeftijdscategorieen: kinderen tot 5 jaar zoeken op de kinderboerderij, kinderen van 6 tot 12 jaar speuren en zoeken in het Cantonspark.

Er zijn nog meer activiteiten op Kinderboerderij Canton: met een verplichte spelkaart (3,50) kan je meezoeken naar de verstopte paaseitjes in één van de twee rondes. Maak een leuke paasknutsel en laat je schminken, kom springen op het springkussen en neem tussendoor een bekertje limonade met wat lekkers. Kom ook alle dieren bekijken en knuffelen. Met een beetje geluk heeft Mila gelammerd en showt ze trots haar jonkies. Ook de kuikens zullen dan uit hun ei zijn gekropen... Gezellig als je er ook bent... het wordt een echt paasfeest. Het feest begint om 13.30 uur en de spelactiviteiten duren tot 16.30 uur.

Alle kinderen met een spelkaart verzamelen vanaf ±14.00 uur op Kinderboerderij Canton aan de Piet Heinlaan 13 te Baarn. Daarna wordt de groep verdeeld, de oudsten gaan naar het Cantonspark en de kleintjes blijven op de boerderij om samen met de Paashaas de eieren te gaan zoeken. Omstreeks 15.30 uur zal een tweede groep paaseieren gaan zoeken, de spel-activiteiten duren tot 16.30 uur.

Kinderboerderij Canton, Piet Heinlaan 13, Baarn, www.kinderboerderijcanton.nl.

reageer als eerste
Meer berichten

Wat vindt u?

Op 21 maart 2018 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. Als er nu verkiezingen zouden zijn, zou ik in Baarn stemmen opReageren!