The Sheriff Food Truck
The Sheriff Food Truck The Sheriff Food Truck

Proeven, Ruiken, Horen & Zien

31 mei 2019 om 12:56 lokaal Deel je nieuws

De zomer staat weer vol met de leukste festivals waarbij je met vrienden meerdere bands kan bezoeken. Genieten van de beste muziek met een lekker hapje en drankje. Dat festival gevoel wordt na de zomerse festivals nog een keer dunnetjes over gedaan bij Rock Night Festivalop zaterdag 19 oktober.

 

Twee vrienden vonden het tijd worden voor indoor Festival waarbij muziek de verbindende factor is. Uitgaan is tegenwoordig meer dan alleen maar een band bekijken. Gezellig met vrienden zijn, nieuwe mensen leren kennen of vermaakt worden door muziek is tegenwoordig niet genoeg. De beleving is net zo belangrijk geworden. Rock Night Festivaldraait precies om dat; Beleving. Je bezoekt Rock Night Festivalomdat het een te gekke avond is waarbij meer is te vinden dan alleen de steengoede bands. Wat ook de bands van Rock Night Festival liegen er niet om. De Bintangsis de oudste, nog bestaande band van Nederland en passen naadloos aan op de tweede headliner Raw Medicine. 

 

De organisatie van Rock Night Festivalwil dat bezoekers zich al bij binnenkomst welkom voelen. Zelfs al een beetje zenuwachtig over wat de avond allemaal gaat brengen. De beleving begint dan ook al bij de versierde ingang. Bezoekers kunnen met hun vrienden bij het Café van Muziekpodium Azotodeen plekje zoeken voor de eerste act van de avond. Niemand minder dan Rafael Dekkerzal in de intieme setting de beste songs ten gehore brengen. Zo komt iedereen al vroeg in de stemming! 

 

Eenmaal binnen zal iedereen zien dat het festival met zorg is opgezet. Met leuke route aanduidingen, gave banners en nog veel meer zal het festival gevoel versterkt worden. Een food truckbrengt het festival gevoel tot het kookpunt! De Sheriff Food Truckis de nummer één food truck van Nederland. De organisatie heeft dus niet zomaar een food truck weten te regelen. Alleen de beste food truck is goed genoeg! Deze Dutch Dudemaakt de lekkerste Texas Foodklaar. De food truck staat buiten voor u klaar. Met voldoende zit gelegenheid om ook echt even te kunnen genieten van het eten. Ook aan de sfeer is uiteraard gedacht. Lekker eten in een gezellige setting. En koud mag het worden, want de heaters zullen extra warmte geven.

No Time in Betweenis het motto van Rock Night Festival. Live muziek van begin tot het eind. Niets is vervelender dan wachten tot de volgende band klaar is om te beginnen. De twee podia in Muziekpodium Azotod geeft de mogelijkheid om de bands achter elkaar te laten spelen. Revelgeeft het stokje over aan Blue Monday. Zij geven het stokje weer door aan Raw Medicinedie op hun beurt het stokje overgeeft aan de Bintangs. 

De tickets voor Rock Night festivalzijn vanaf 8 juni verkrijgbaar voor slechts € 15,00 exclusief servicekosten. 

Rock Night Festival kan, wil en mag je niet missen! Kijk voor meer informatie en tickets op www.RockNightFestival.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie