Supermarktmanagers Erik Doets en Christiaan Bos reiken de cheque uit aan voorzitter Bert Kranendonk en secretaris Sonja Witte van BWV De Eem.
Supermarktmanagers Erik Doets en Christiaan Bos reiken de cheque uit aan voorzitter Bert Kranendonk en secretaris Sonja Witte van BWV De Eem. Nella de Koster

Coop Actie voor jeugd De Eem

10 maart 2019 om 17:04 Sport/sport Deel je nieuws

Blij verrast nam een delegatie van Baarnse Watersportvereniging De Eem een cheque van Coop Supermarkten in ontvangst van maar liefst € 465,30 voor aanschaf van materialen voor kracht- en conditietraining van de jeugd. De statiegeldactie van de beide Coopvestigingen aan de Krabbelaan en de Hoofdstraat stimuleerde klanten om hun statiegeld te doneren aan dit sympathieke doel. En met groots effect: de opbrengst is zeer welkom en zal zeker bijdragen aan de sportieve ambities van de roeiers. Bestuur en jeugd van BWV De Eem danken de supermarktmanagers Christiaan Bos en Erik Doets van beide vestigingen voor het initiatief, Victor Schotborgh voor de connectie en natuurlijk alle klanten voor hun gulle en sportieve donaties!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie