Frans Reichardt (de klantenfluisteraar)
Frans Reichardt (de klantenfluisteraar) Frans Reichardt

Zaken Vrienden Soest, een ongedwongen businessclub

5 maart 2019 om 16:36 Nieuws Deel je nieuws

Op donderdag 21 maart a.s. houdt Zaken Vrienden Soest weer een zakendiner gecombineerd met een lezing/presentatie verzorgd door Frans Reichardt (de klantenfluisteraar). Deze avond in Stayokay is alleen toegankelijk voor ZVS-leden en hun zakelijke introducees. Deelname staat open voor maximaal 100 personen.

SOEST – Aat Visser en Helma Starink lid van de evenementencommissie van Zaken Vrienden Soest: “ZVS is een zakelijke gezellige ongedwongen businessclub met momenteel ca. 60 leden. Het accent ligt op ongedwongen zakelijke contacten en een goed diner in diverse lokale Soester Horeca gelegenheden. Jaarlijks hebben wij op wisselende locaties 10 ledenbijeenkomsten. We zijn een actieve vereniging met bedrijfsbezoeken en/of sprekers, meestal voorafgaand aan het diner.

Afgelopen keer, in februari, zijn wij op bezoek geweest bij Sier- en Kunstsmederij Rein Tupker & Zn. Het was een overweldigend succes om dit mooie bedrijf met zo’n prachtig ambacht te mogen bezoeken. Er staat dit jaar nog veel meer in de planning. Zo hebben we bijvoorbeeld in mei een spreker over het Soester bier de ‘Swarte Os’ en in september hebben we een bezoek aan ‘Kaasboerderij De Stalenhoef’ gepland staan. Verder zullen we in juni een hele dag organiseren en is er een kerstdiner in december. De overige bijeenkomsten zijn te lezen op onze website https://www.zakenvriendensoest.nl.

Helma vervolgt: ‘Met de spreker Frans Reichardt en een heerlijk welkomstdrankje, dinerbuffet met dessert en drankjes willen wij onze leden en hun zakelijke introducees iets speciaals bieden voor een zeer gereduceerde all-in prijs van € 40,-.

We verwachten veel belangstelling, maar er is maar plaats voor 100 ondernemers. Natuurlijk zou het leuk zijn, als na deze avond enkele introducees lid willen worden van Zaken Vrienden Soest. Nieuwe leden zijn van harte welkom.

Het thema van deze avond zal zijn: ‘Ondernemen: een zaak van falen en opstaan’.”

Ondernemers praten liever over hun succesverhalen dan over hun missers. Terwijl we juist van onze fouten en mislukkingen het meest kunnen leren. Wat kun je leren van de ondergang van V&D, het einde van Google Glass, de zeperd met SS Rotterdam en het mortierongeval in Mali dat leidde tot het aftreden van de Minister van Defensie? Wat hebben die missers met elkaar gemeen?

Hoe zit het met onze eigen missers? Hoe kunnen die ons helpen nóg betere ondernemers te worden?

Op 21 maart neemt Frans Reichardt ons mee naar zijn virtuele Museum van de Mislukkingen, spreekt hij openhartig over zijn eigen missers en vertelt hij wat zijn grootste misser hem heeft geleerd over ondernemerschap.

Aanvang van deze avond om 18.00 uur en eindigt om 22.30 uur. Aanmelden kan tot en met 13 maart via een lid van Zaken Vrienden Soest of bij de Secretaris van Zaken Vrienden Soest via secretaris@zakenvriendensoest.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie