BAV junioren lopen derde crosscompetitie in Amersfoort.

30 januari 2019 om 22:01 Sport/sport Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag 16 januari was alweer de laatste wedstrijd van de crosscompetitie van seizoen 2018/2019. De BAV was met 54 jeugdatleten vertegenwoordigd.

Naast de pupillen deden ook BAV junioren mee aan deze wedstrijd.

Jongens A

De laatste cross voor deze jongens was ook meteen de zwaarste, ze moesten maar liefst 5km afleggen. Wessel Terpstra eindigde net voor Joris Luczak op een 8e plek.

Jongens B

Daar was het Remco Martens die alleen de eer moest hooghouden. Hij eindigde op een verdienstelijke 14e plek.

Meisjes B

Een mooie 5e plek voor Sabien Hilhorst en ook Emma van de Beek liep goed voorin, zij eindigde op een 8e plaats.

Jongens C

Vier jongens voor de BAV aan de start. Jesse van de Beek finishte als 1e van de BAV op een 30e plaats.

Mats Roskamp eindigde net daarachter op een 34e plaats. Ook Tijmen Hoogendoorn deed het goed hij ging als 40e over de streep. Tim van Weering liep zijn eigen race en kwam als 51e over de eindstreep.

Meisjes C

Als enige BAV-atlete stond Febe Bakker aan de start. Zij liep een mooie race en eindigde op de 15e plek

Jongens D2

Guus Roskamp liep daar zijn eigen race goed uit met een mooie 44e plek.

Jongens D1

Bij deze jongens was Ravi Snoek de beste van de BAV hij werd 19e.

Op een 29e plek eindigde Mik Stroo.

Pepijn Sierat liep een mooie race en ging als 36e over de finish. Met zijn bekende eindsprint was het Ettenne Hartgers die een mooie 46e plek opeiste.

Meisjes D2

Sterre de Jonge liep een prima opgebouwde race, ze eindigde op een18e plaats.

Meisjes D1

Anick Arends liep zichzelf naar een keurige 37e plaats.

Goeie prestaties van alle BAV atleten, nu afwachten wie er naar de finale mogen op 16 maart in Warmenhuizen.