honden in afwachting van nieuw onderkomen
honden in afwachting van nieuw onderkomen holidaydogs.nl

Hondendagverblijf met spoed op zoek naar nieuw onderkomen

31 december 2018 om 09:58 lokaal Deel je nieuws

Baarn is in het bezit van een unieke hondenopvang. Wat begonnen was als pure passie met hun twee eigen Toller Retrievers is in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwaardige hondendagopvang c.q. -vakantieverblijf met de toepasselijke naam HOLIDAYDOGS.nl. Carel en Yvon van de Voorde runnen de huiselijke hondenopvang samen, maar sinds Carel deze zomer een onfortuinlijke val maakte en zijn been op 3 plekken had gebroken, is er versterking gekomen in de vorm van twee vaste uitlaatkrachten Robert en Shanice.

Ik schrijf dit stukje vanwege recentelijke ontwikkelingen met betrekking tot de huisvesting van Holidaydogs.nl. Ik ben een hondeneigenaar en onze honden gaan al geruime tijd met veel plezier naar de opvang aan de Leeuweriksweide in Baarn. Als we bij de woning aankomen, staan ze allebei ongeduldig te kwispelen tot de deur opengaat, waarna ze Carel en de andere honden enthousiast begroeten. Dit gaat allemaal in stilte, want er mag in huis niet geblaft worden bij Holidaydogs.nl. De eigen honden staan aan het hoofd van de roedel, de gasthonden worden gecorrigeerd bij afwijkend gedrag. Ik heb jonge energieke honden die nog veel moeten leren en ik ben dan ook erg onder de indruk van de aanpak van Holidaydogs. Carel neemt voor iedere hond uitgebreid de tijd om het gedrag te analyseren en te corrigeren, en geeft bruikbare tips en adviezen waar je thuis verder mee aan de slag kan.

Nu dreigt er helaas een einde te komen aan de opvang aan de Leeuweriksweide, die tot op heden door de verhuurder in de woning werd gedoogd. Er is nu aangegeven dat Holidaydogs.nl met spoed op zoek moet naar een nieuwe locatie. Carel en Yvon hebben inmiddels bij alle makelaars in de regio hun licht opgestoken, maar er is helaas nog geen goede optie voorbij gekomen. Misschien zijn er mensen die dit verhaal lezen, en die ideeën hebben voor een nieuwe locatie?

Holidaydogs.nl heeft een trouwe schare klanten die hun honden voor een vaste dag in de week of tijdens vakanties naar de opvang brengen. Carel en Yvon hopen deze klanten ook in de toekomst te kunnen blijven helpen. Als er geen nieuwe locatie wordt gevonden, zitten alle hondjes met de pootjes in het haar.

Heeft u een tip voor een locatie waar eventueel een hondenopvang mogelijk zou kunnen zijn? Laat het Carel of Yvon weten op tel. 06-250 74 396.

Mevr. A. Groen

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie