Winnaar Digital Power
Winnaar Digital Power Eddie Uittenbogaard

Digital Power wint BTTV Elan Zakentoernooi

8 december 2018 om 13:12 Sport/sport Deel je nieuws

Vrijdag 7 december vond het jaarlijkse BTTV Elan Zakentoernooi plaats. Een van de gezelligste tafeltennistoernooien van Baarn en omstreken. 11 deelnemende teams hadden zich vooraf ingeschreven.

Heel leuk om te zien dat er dit jaar, naast de bekende teams die al jaren meedoen, ook een aantal nieuwe teams zich ingeschreven hadden, waaronder Bouwbedrijf Hartog, Wijnand’s Autoservice en Keune Haircosmetics.

Er werd begonnen in 3 poules, 2 van 4 teams en 1 van 3. De nummers 1, 2 en 3 van vorig jaar, Administratiekantoor Uittenbogaard, Jeanscorner en Jenny van Dijk Management- & Project Support waren na deze poules al uitgeschakeld, dus dit jaar een heel ander podium.

Uiteindelijk werd de finale gespeeld door Digital Power en SiteSpirit I. Voorzitter van BTTV Elan René Westerdijk gaf het goede voorbeeld aan zijn teamgenoten door te winnen van clubgenoot Sander de Rooy. Max Tijdeman en Rene de Boer de nummers 2 en 3 van Digital Power volgen zijn voorbeeld niet en verloren hun partijen tegen David Dam en Elton de Hoog van SiteSpirit I. De dubbel werd gewonnen door Digital Power. Daardoor werd de uitslag een gelijkspel, 4-4. Dit betekende dat er naar het onderlinge resultaat tegen het andere team, de Bundeling, in deze poule moest worden gekeken. Dit resultaat pakte positief ut voor Digital Power wat hun winnaar maakte van het BTTV Elan Zakentoernooi 2018.

De strijd om de plekken 4 t/m 6 werd gestreden tussen Wijnand’s autoservice, Keune Haircosmetics en Administratiekantoor Uittenbogaard. Nieuwkomer Wijnand’s Autoservice onder leiding van Elan’s steun en toeverlaat Bandi Sebök pakte knap de vierde plaats. Oude rot Administratiekantoor Uittenbogaard moest het doen met de vijfde plek en Keune Haircosmetics, nieuw in het toernooi, bleef steken op een zesde plek. 

Het was een zeer gezellige avond met uitstekende verzorging van hapjes en drankjes door Bandi Sebök en Jan van der Laan en een goed georganiseerd toernooi door de toernooileiding Eddie Uittenbogaard, René Westerdijk en Jenny van Dijk.

Onderstaand de uiteindelijke einduitslag.

1    Digital Power
2    SiteSpirit 1
3    De Bundeling
4    Wijnand’s Autoservice
5    Administratiekantoor Uittenbogaard
6    Keune Haircosmetics
7    Jenny van Dijk Management- & Project Support
8    Talpa
9    SiteSpirit 2
10 Jeanscorner
11 Bouwbedrijf Hartog

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie