nederhorst den berg jo8-1 verslaat tov jo8-2

13 november 2018 om 09:54 Sport/sport Deel je nieuws

Uitwedstrijden in de vroegte, is voor de jongens van TOV JO8-2, verzamelen nabij de Speeldoos. Daar staat dan de koffietafel klaar als pleister voor de ouders.

Het Weer zat afgelopen zaterdag niet mee. In de winderige polder van Nederhost den Berg had TOV de hele wedstijd wind tegen. Het team van TOV speelt graag snel voetbal op kunstgras maar door de harde wind kwam TOV pas laat in het spel. De combinaties tussen Dee en Sverre waren er als vanouds maar kregen niet de overhand. Ook Kasper kon zijn befaamde afstandschot niet lekker plaatsen vanuit de tweede lijn. Ayoub en Max werkten keihard op het middenveld, maakten veel meters en werden gesteund door Niek en Roan. Die beide een rots in de branding zijn. Na 8 minuten en vlak voor de eerste time-out viel het eerste doelpunt na een fraaie en snelle aanval van Nederhorst, ze hadden wind mee. Keeper Sebastiaan wist voor rust nog een goal te voorkomen door een geweldige duik, zeer waarschijnlijk ook met steun van de wind.. Na de rust was het zoeken naar mogelijkheden via de flanken. Nederhorst liet zien met de weerselementen goed om te gaan. De wind draaide en TOV kwam wat meer in het nauw. Er waren kansen voor de aanvallers van TOV maar raakten niet het net aan de goede kant. Helaas was onze creatieve speler Johny niet aanwezig anders was het anders gelopen. Ismaël en Finn deden er nog een schepje bovenop, dat resulteerde in overwicht op het middenveld maar het mocht niet baten.

Ondanks het goed samenwerken wam de bal toch vaak over de lijn bij TOV. Na de wedstrijd uiteraard de penalties. Het complex van Nederhorst leent zich er prima voor. Fraaie tribune achter het doel. Er kwam zelfs een wave in het stadion(wellicht tegen de kou). De penalties werden genomen onder leiding van de goed fluitende spelbegeleider. Daar kon TOV laten zien wat het in huis heeft. Gelukkig was Sverre jarig geweest en mocht trakteren, zo ging iedereen met een glimlach huiswaarts na een mooie pot voetbal.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie