Jeugdspelers SV Baarn op proef bij FC Utrecht

29 oktober 2018 om 11:46 Sport/sport Deel je nieuws

De jeugdopleiding van SV Baarn leeft als nooit tevoren. Zo was afgelopen maand bijvoorbeeld FC Utrecht O9 op bezoek voor het drie-ondergronden toernooi, dat door een sterk spelend SV Baarn JO10-1 werd gewonnen. Bij het drie-ondergrondentpoernooi spelen jeugdteams van verschillende verenigingen in een klein onderling toernooi op natuurgras, kunstgras en straat.

Ook scouts van verschillende profclubs hebben de weg naar SV Baarn gevonden. De afgelopen tijd zijn 4 spelers uit de jeugd van SV Baarn uitgenodigd voor een stage bij FC Utrecht. Samen met andere talenten uit de regio proberen zij een plekje in de jeugdopleiding van FC Utrecht af te dwingen.

SV Baarn is heel trots op de spelers die de mogelijkheid krijgen om een stage te lopen. Het is een hele belevenis, die niemand meer van deze toppers af kan pakken. Daarnaast is het mooi om te zien dat de vele inspanningen in de jeugdopleiding van SV Baarn zijn vruchten afwerpen. De opkomst van spelers bij de trainingen is jaren niet zo hoog geweest: steeds meer jonge voetballertjes proberen zich in de kijker te spelen. Het is dan ook niet vreemd dat door deze ontwikkelingen ook het enthousiasme bij de ouders toeneemt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie