Hockeyteam MB3 in de nieuwe Team Sweaters gesponsord door Aagjes Studio
Hockeyteam MB3 in de nieuwe Team Sweaters gesponsord door Aagjes Studio Sander Honingh

MB3 wordt ongeslagen kampioen van de voor-competitie

7 oktober 2018 om 19:12 Sport/sport Deel je nieuws

De meiden van de MB3 zijn heel sterk aan het seizoen begonnen. Na kleine overwinningen tegen Laren en Schaerweijde werd er knap met 0-3 gewonnen tegen aartsrivaal Soest. Dat blijft altijd een speciale wedstrijd omdat de meiden dan vaak tegen klasgenootjes spelen.

Vorige week moesten we naar Bilthoven waar we bij winst al kampioen konden worden. Iedereen stond op scherp en het team zag er prachtig uit in hagelnieuwe Team Sweaters gesponsord door Aagjes Studio (fotografie en ontwerp).

De meiden hadden de controle over de wedstrijd en stonden met 2-1 voor. Helaas in de laatste minuut scoorde SCHC de gelijkmaker en daardoor werd het kampioenschap een week uitgesteld.

Dan moest het afgelopen weekend maar thuis gebeuren tegen Hoevelaken, die ook niet onderschat mochten worden want zij hadden ook 2-2 gespeeld tegen SCHC.

Gelukkig werd deze wedstrijd overtuigend gewonnen met een echte zevenklapper 7-0. Bij rust stond het het 4-0 onder andere door een prachtig doelpunt van Fleur Honingh. Na rust werd de score nog verder uitgebreid met goed verzorgd spel en veel inzet.