multi sportkamp sportivun soest 

28 september 2018 om 15:05 Sport/sport Deel je nieuws

SPORTIEVE HERFSTVAKANTIE MET SPORTIVUN IN SOEST

SOEST – Deze herfstvakantie organiseert Sportivun een multi-sport dagkamp én sport specifieke kampen in Soest.

In Sporthal de Bunt vindt voor iedereen tussen de 4 en 10 jaar oud een multi-sport dagkamp plaats. Dit sportkamp is niet alleen leuk, maar ook nog eens erg leerzaam. De deelnemers beoefenen namelijk verschillende sporten. Op deze manier krijgen kinderen die het lastig vinden om de voor hen juiste sport te kiezen een veel beter beeld waar ze goed in zijn en wat hen aanspreekt. Daarnaast bevordert het beoefenen van verschillende sporten de motorische ontwikkeling van kinderen enorm.

Sport specifieke kampen

Stayokay Soest biedt onderkomen aan de sport specifieke kampen van Sportivun. Ben jij gek op voetbal of tennis, dan word je tijdens deze kampen, onder begeleiding van gecertificeerde trainers van Sportivun, nóg beter. Je overnacht in een vijf-sterren groepsaccommodatie. Gaaf! Het is ook mogelijk om op een multi-sportkamp te gaan, met overnachting dus.

Op een sport specifiek kamp gaan zonder overnachting? Sportivun biedt ook tennis en voetbal dagkampen aan bij respectievelijk Tennispark de Toss en SO Soest. Je doet precies hetzelfde als op het kamp met overnachting, maar nu slaap je aan het einde van de dag lekker thuis.

Lijkt uw kind het leuk om mee te gaan op een van de sportkampen van Sportivun in de herfstvakantie? Ga dan snel naar www.sportkampenvansportivun.nl voor meer informatie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie