Specialist Peter Tijssen: 'Ik kom langs op locatie, luister naar jouw verhaal en vertaal dat naar een script.'
Specialist Peter Tijssen: 'Ik kom langs op locatie, luister naar jouw verhaal en vertaal dat naar een script.' BDU Media

‘Laat met video zien waar je uniek in bent’

Advertorial_4

BAARN Jouw bedrijf, product of dienst in beeld brengen met een professionele bedrijfsvideo of videoadvertentie. Dat is de specialiteit van Peter Tijssen, de videograaf en vormgever van BDU Media.

Peter is al langer verbonden aan BDU Media en leverde onder meer bijdragen voor het sportproject Van Gent Finaleweken en Ballonfiësta Barneveld. Inmiddels zet hij zijn kennis en ervaring ook in om ondernemers te helpen.

BEDRIJFSVIDEO De videograaf kwam de afgelopen maanden al bij tientallen ondernemers over de vloer: van kapsalons tot autodealers en van woonwinkels tot makelaars. ,,Met een bedrijfsvideo kun je jouw doelgroep op een nieuwe manier benaderen", vertelt Peter. ,,Je geeft potentiële klanten een kijkje achter de schermen en laat zien waar je uniek in bent." Een bedrijfsvideo van één minuut is al verkrijgbaar vanaf 650 euro. Advies, opnames op locatie, montage, voice-over en publicatie op baarnschecourant.nl of een andere nieuwswebsite van BDU Media zijn bij de prijs inbegrepen en het pakket kan uiteraard naar wens worden uitgebreid, bijvoorbeeld met dronebeelden.

We voorzien de video van een voice-over, waarin de unieke kenmerken van jouw bedrijf aan bod komenONLINE BEREIK Sommige ondernemers denken dat een bedrijfsvideo laten maken hen veel tijd kost. Maar dat valt volgens Peter wel mee. ,,Ik neem het werk grotendeels uit handen. Maar een bedrijfsvideo maak je wel samen. Ik kom langs op locatie, luister naar jouw verhaal en vertaal dat naar een script. Daarna start de opname en monteer ik de video. We voorzien de video van een voice-over, waarin de unieke kenmerken van jouw bedrijf aan bod komen. Als je tevreden bent, wordt de video ingepland voor publicatie."De bedrijfsvideo wordt gepubliceerd op één of meerdere nieuwswebsites van BDU Media, waardoor ondernemers meeliften op het online bereik. Het is ook mogelijk de video in eigen beheer te krijgen, bijvoorbeeld voor op de bedrijfswebsite. ,,Interessant, omdat video een positieve invloed heeft op je vindbaarheid in zoekmachines, zoals Google."

VIDEOADVERTENTIES Snel en effectief een korte boodschap verspreiden onder een groot publiek? Dan is een videoadvertentie geschikt (voorbeeldje). Deze videoadvertentie van zes seconden wordt voor of tijdens een andere video getoond, bijvoorbeeld op YouTube of social media. Peter: ,,Je levert twee foto's, het bedrijfslogo en een korte tekst aan. Ik monteer de beelden en de tekst wordt ingesproken en toegevoegd. Je ontvangt de kant-en-klare videoadvertentie en bij akkoord wordt de advertentie door ons online uitgeserveerd." Deze vorm van adverteren, beschikbaar vanaf 175 euro, is onder meer zeer geschikt voor een aanbieding of bij de introductie van een nieuw product.

De advertenties kunnen volgens afspraak lokaal tot landelijk worden getoond. Dat kan voor 10.000, maar ook voor bijvoorbeeld 100.000 views. ,,Je bereikt zo een breed publiek met een korte en krachtige boodschap."

VIDEOKLUS Heb jij een videoklus voor Peter? Neem dan contact op met BDU Media op tel. 0342-494888 of p.tijssen@bdu.nl.

advertentie
advertentie