Lezingen in de bibliotheek.
Lezingen in de bibliotheek. Baarnsche Courant

Najaarsprogramma Blikopeners in de Bibliotheek Baarn

18 augustus 2022 om 12:16 Activiteiten

BAARN Dit najaar start weer de succesvolle lezingenreeks Blikopeners in de Bibliotheek Baarn met Tom van der Poel, Ewa Wagner en Thera Coppens. Blikopeners is een reeks lezingen die maandelijks plaatsvindt. De spreker komt uit de regio of er wordt over een lokaal thema of verhaal verteld. 

Tom van der Poel opent de serie op 15 september. Van der Poel is directeur & theaterprogrammeur van Theater de Speeldoos. Kom meer te weten over wat er allemaal achter de schermen geregeld wordt voordat een voorstelling of film op het toneel te zien is. Inclusief backstage rondleiding. Let op locatie: Theater de Speeldoos

20 oktober: Ewa Maria Wagner vertelt over twee vrouwelijke Nederlandse componisten en stelt zich de vraag waarom vrouwelijke componisten nog steeds zo weinig aandacht op de Nederlandse podia krijgen.

17 november: Thera Coppens vertelt meer over haar passie voor de historie. In haar nieuwste boek ‘Johanna en Margaretha Gravinnen van Vlaanderen Prinsessen van Constantinopel’ neemt ze u mee naar de hoge Middeleeuwen.

Op donderdag van 11.30-13.00 uur in de Bibliotheek BaarnKosten: gratis. Na de lezing is er een kleine lunch gesponsord door Jumbo den Blanken Baarn. Vanwege de aankopen stelt de organisatie het op prijs als u zichzelf van tevoren aanmeldt. Meer informatie en aanmelden via www.bibliotheekeemland.nl/blikopeners.html.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie