Nederpop All Stars samen met Loïs Lane in Theater de Speeldoos.
Nederpop All Stars samen met Loïs Lane in Theater de Speeldoos. Albert Jolen

Nederpop All Stars in de Speeldoos; Feest van herkenning

20 april 2022 om 07:50 Activiteiten

BAARN Krakersrellen, walkmans, bezuinigingen, yuppen, werkloosheid en ‘de bom’; dat waren de jaren tachtig en negentig in Nederland. Maar ook: De Dijk, Het Goede Doel, Doe Maar en Toontje Lager. Deze en vele andere bands bouwden in die jaren aan een onverwoestbaar fundament voor de Nederpop.

De Nederpop All Stars voeren je mee terug naar de roots van de Nederpop. Dit seizoen staan ze samen met de zussen Monique en Suzanne Klemann van Loïs Lane in het theater. Met hun unieke mix van funk, soul, r&b, rock en hemelse stemmen zongen zij Nederlandse podia verliefd en scoorden zij hits als My Best Friend en It’s The First Time.

HITS Natuurlijk hoor je de grote Loïs Lane hits, máár ook andere Nederlandse klassiekers mogen niet ontbreken. De voetjes gaan gegarandeerd van de vloer tijdens een speciaal ‘Nederpop-discoblok’. Loïs Lane en de Nederpop All Stars halen het beste in elkaar naar boven tijdens dit feest van herkenning. De muziek van toen. Helemaal van nu.

Ontmoet bij deze voorstelling andere bezoekers en maak gezellig een praatje. Neem plaats aan de hoedentafel in het theatercafé. De hoedentafel is er voor iedereen: vaste gasten én nieuwe bezoekers. Maar ook publiek dat alleen naar de voorstelling komt, is van harte welkom. Gastvrouw Irene Venneker schuift deze avond ook aan. Vooraf aanmelden is niet nodig.

KAARTEN Nederpop All Stars & Loïs Lane zijn op vrijdag 22 april om 20.15 uur te zien in Theater de Speeldoos Baarn. Kaarten zijn verkrijgbaar via speeldoosbaarn.nl voor € 24,00 per kaart. Na de online betaling volgen de tickets per e-mail. De kaartprijs aan de kassa is € 25,00. De kaartprijs is inclusief consumptie. 

De theaterkassa is geopend op maandag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 12.00. Op dinsdag en vrijdag is de theaterkassa gesloten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie