Baarnsche Courant - Grand Opening Jardin d'Hiverre
Logo baarnschecourant.nl
Foto: 557Design.nl

Grand Opening Jardin d'Hiverre

  1-10-2015 06:10:19

BAARN - "Na enkele jaren bouwen en filosoferen met de overheid is Jardin d'Hiverre nu voltooid en operabel." Hans Blokzijl heeft de glazen kas laten bouwen op het terrein van het Bomencentrum voor evenementen in de zakelijke markt. "In de toekomst zal het pand weinig of nooit toegankelijk zijn voor particulieren, daarom houden we zaterdag 22 april open dag, zodat iedereen die dat wil, kan kennismaken met het gebouw."

Belangstellenden zijn 22 april dus welkom om kennis te maken met het gebouw en de achterliggende gedachte. Tegen betaling zijn 'gebouw gebonden culinaria' verkrijgbaar zoals olijfolieën, kazen. Ook kunnen bezoekers kennis maken met de acht kunstenaars die er permanent zullen exposeren. En er is muziek. Tussen 15.00 en 16.00 uur zal een verrassende jazzzangeres de aanwezigen vermaken. "Iedereen mag komen zoals hij of zij wil. Er zijn duizend fietsparkeerplekken en duizend parkeerplaatsen voor auto's. De borden wijzen de weg", aldus Blokzijl. Ook zijn er gidsen voor het pand en het park er omheen.

Zaterdag 22 april tussen 11.00 en 18.00 uur. Vooraf aanmelden is wel verplicht en kan via www.bomencentrumnederland.nl. Bomencentrum Nederland, Zandheuvelweg 7 in Baarn.

reageer als eerste
Meer berichten

Wat vindt u?

Op 21 maart 2018 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. Als er nu verkiezingen zouden zijn, zou ik in Baarn stemmen opReageren!