Baarnsche Courant - Karin Bloemen komend seizoen in Theater de Speeldoos
Logo baarnschecourant.nl
Foto: Rob Becker

Karin Bloemen komend seizoen in Theater de Speeldoos

  1-10-2015 06:10:19

BAARN - Fans hebben er lang op moeten wachten, maar ze is terug! Terug van (heel lang) weggeweest: Karin Bloemen! Op donderdagavond 25 januari 2018 staat deze veelzijdige cabaretière, zangeres en actrice weer in het Baarnse theater met haar voorstelling Volle Bloei. Vrienden van het theater kunnen eerder kaarten bestellen dan het overige theaterpubliek.

Alvast een klein voorproefje waar de voorstelling Volle Bloei over gaat: Wanneer ben je in de bloei van je leven? Sommige mensen bloeien al volop in hun jonge jaren, voor anderen begint het leven na hun 40ste en sommigen bloeien pas echt op als ze met pensioen zijn. Karin Bloemen brengt met dit programma een avond vol energie en inspiratie, zodat u na afloop weer helemaal opgeladen bent, en voelt: de bloei van mijn leven is nu! Een optreden van 'La Bloemen' - ook wel Neerlands diva genoemd - is een unieke ervaring. Met haar fabuleuze stem en expressieve mimiek bespeelt zij elke zaal. Soms is zij uitbundig en extravert, dan weer ingetogen en gevoelig.
Theaterdirecteur Peter Joziasse: "Karin Bloemen heeft met deze voorstelling dit seizoen al getoerd door het land. Ze kreeg zulke goede recensies, dat ik blij ben dat ze aankomend seizoen in Baarn staat. Zij is toch een klasse apart. Haar show is uniek; in ieder geval anders dan ons cabaret- en muziekpubliek misschien van ons gewend is. Ik verheug me persoonlijk erg op deze voorstelling. En ik denk velen met mij. Januari is nog wel ver weg, maar ik verwacht zeker grote belangstelling in de voorverkoop binnenkort omdat liefhebbers toch kans wil maken op kaartjes." Hij voegt nog toe: "Wat deze voorstelling nog extra leuk maakt is dat Karin in elke voorstelling een lokaal talent de mogelijkheid biedt om een nummer te komen zingen. In haar eigen woorden: 'om ook talent in de knop tot volle bloei te laten komen.' "Hoe leuk is dat?", aldus Joziasse.

Start Vriendenverkoop

De voorstelling Volle Bloei van Karin Bloemen gaat eerst voor Vrienden van het theater in de verkoop. Vrienden kunnen vanaf woensdag 10 mei, 10.00 uur hun kaarten bestellen voor Karins voorstelling, maar ook voor alle andere voorstellingen uit het nieuwe theaterseizoen 2017-2018. Dit kan zowel via de website als aan de theaterkassa.

Het theater verwacht dat de belangstelling voor de voorstelling van Karin Bloemen groot zal zijn. Publiek dat kans wil maken op kaarten voor deze voorstelling en nog geen Vriend is, doet er verstandig aan dat alsnog te worden. Een garantie is dit echter niet; het principe 'op = op' geldt zeker ook voor deze voorstelling. Het theater verwacht dat de voorstelling van Karin Bloemen snel zal uitverkopen.

Voor minimaal € 35 per jaar is men al Vriend van het theater (per huisadres). Daar geeft het theater ook iets voor terug. Eerder kunnen bestellen dan het overige theaterpubliek is één van de voordelen. Ook ontvangen nieuwe Vrienden bij aanmelding eenmalig twee filmvrijkaarten, te besteden aan een film naar keuze. Vrienden van het theater worden daarnaast ook uitgenodigd voor de jaarlijkse, feestelijke vriendenavond in mei.

Aanmelden kan via www.speeldoosbaarn.nl/vrienden of door het invullen van een vriendenformulier dat af te halen is in het theater.

Grote namen

Naast Karin Bloemen en Youp van 't Hek staan er nog meer grote namen op het programma volgend seizoen; waarover later meer. Aankomend seizoen is eerder kunnen bestellen dus van groter belang dan ooit. Indien men voorrang wil bij de voorverkoop van het hele nieuwe theaterseizoen maar nog geen Vriend van het theater is, is dit een goed moment om Vriend te worden.

De aankondiging vorige week dat Youp van 't Hek volgend seizoen, op 27 september, in ons theater staat, heeft inmiddels al zo'n 30 nieuwe Vrienden opgeleverd. Fans van Van 't Hek in Baarn en omgeving willen duidelijk gebruikmaken van het exclusieve vriendenvoorverkoop moment voor zijn voorstelling. De kaartverkoop voor de voorstelling van Youp van 't Hek (try-out van zijn Oudejaarsconference 2017) gaat als enige voorstelling eerder dan de rest van het theaterseizoen in de voorverkoop voor Vrienden van het theater. Dit exclusieve verkoopmoment start online op woensdag 3 mei om 13.00 uur en op donderdag 4 mei om 10.00 uur aan de kassa.

Het overige theaterpubliek kan vanaf dinsdag 16 mei om 13.00 uur via de website en op woensdag 17 mei, 10.00 uur aan de kassa kaarten bestellen voor het gehele nieuwe seizoen 2017-2018.

(Foto: Rob Becker)

reageer als eerste
Meer berichten

Wat vindt u?

Op 21 maart 2018 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. Als er nu verkiezingen zouden zijn, zou ik in Baarn stemmen opReageren!