Afbeelding
ZAKELIJK

Exclusief wonen met zorg en aandacht voor tuinieren

Zakelijk

BAARN Persoonlijke aandacht staat bij Domus Magnus hoog in het vaandel. Woonzorglocatie Holland organiseert dagelijks activiteiten zoals workshops, lezingen en creatieve middagen. Van voorlezen, luisteren naar een concert tot bloemschikken met verse bloemen en van puzzelen of schilderen tot het maken van een uitstapje. Vanzelfsprekend worden deze activiteiten zoveel mogelijk afgestemd op de persoonlijke interesses van de bewoners.

Aandacht voor tuinieren Deze maand wordt er veel aandacht gegeven aan tuinieren. De bewoners komen dan graag buiten in de mooie binnentuin om te genieten. Alle vroege bloeiers of bladeren worden gebruikt voor het bloemschikken of de creatieve buitenactiviteiten met de bewoners. Daarnaast worden alle maaltijden dagelijks door onze chef-kok bereid met verse ingrediënten uit de tuin.

Een bewoonster van woonzorglocatie Holland: ,,Vroeger had ik een tuin vol schitterende planten en bloemen. Bij Holland kan ik weer genieten van de prachtige natuur. In de rustige tuin en nabijgelegen Pekingtuin is het heerlijk vertoeven. Ik heb leuke sociale contacten met gedeelde interesses. En tegelijk mijn eigen ruime appartement. Waarbij mijn kleinkinderen regelmatig op bezoek komen.”

Unieke locatie in Baarn Gelegen naast de prachtige Pekingtuin en een kleinschalig winkelgebied in Baarn staat woonzorglocatie Holland. Een luxe en kleinschalige woonzorglocatie in luxe sfeervolle omgeving, met een prachtige vierseizoenentuin: 

Historie De unieke geschiedenis van Holland maakt deze zorgvilla een zeer bijzondere plek om te wonen met zorg. In de voortuin van dit verzorgingshuis in Baarn staan vier indrukwekkende eikenbomen. Het zijn ‘prinsessenbomen’, een verwijzing naar vier prinsessen van Oranje: Beatrix, Irene, Margriet en Christina. Zorgvilla Holland heeft namelijk een bijzondere band met de koninklijke familie. Het huis was een tijd lang in bezit van de Oranjes, en later kwamen de koninginnen Emma, Wilhelmina, Juliana en hun kinderen er regelmatig over de vloer.

Wilt u meer informatie over woonzorglocatie Holland? We vertellen u graag meer over het wonen en leven op deze bijna koninklijke locatie. Vraag vrijblijvend een brochure aan of neem contact met ons op. Tel. 085 -0645910.

Heeft u tijdelijk zorg nodig? Woonzorglocatie Holland beschikt ook over zorghotelappartementen Meer info: https://domusmagnus.com/zorghotel/

Holland | Javalaan 1-3 | 3743 HE Baarn | +31 (0)85-064 59 10 | info@domusmagnus.com

 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie