Woonwarenhuis Nijhof is genomineerd voor één van de meest prestigieuze ICT awards van Nederland: de Computable Awards.
Woonwarenhuis Nijhof is genomineerd voor één van de meest prestigieuze ICT awards van Nederland: de Computable Awards. www.nijhofbaarn.nl

Genomineerd Nijhof kan Baarnse stemmen gebruiken

Zakelijk

De Computable Awards worden al sinds 2006 uitgereikt door het vakblad Computable. Het gaat daarbij om projecten die succesvol, innovatief, verantwoord en/of omvangrijk zijn. De nieuwe website van de Baarnse woonwinkel, sinds maart online, is in de rubriek ‘customer experience’ genomineerd. Om de Award in de wacht te slepen moet Nijhof het opnemen tegen grote namen als ABN Amro, hotelketen citizenM en Jumbo. Publieksstemmen bepalen 50% van de uitslag.

BAARN Is het mogelijk dat een Baarns familiebedrijf gerenommeerde (inter)nationale ketens verslaat? Als het aan Nijhof ligt wel. Woonwarenhuis Nijhof is genomineerd voor één van de meest prestigieuze ICT awards van Nederland: de Computable Awards. Om de award te winnen, heeft Nijhof stemmen nodig. U kunt meestemmen via nijhofbaarn.nl.

De experts van Computable hebben het gewaardeerd dat Nijhof er met de nieuwe website in is geslaagd is om de offline ervaring in overeenstemming te brengen met de online ervaring. Dat gebeurt voor 50% door publieksstemmen, de andere 50% ligt op het bordje van de vakjury. Vanuit de underdogpositie is het woonwarenhuis inmiddels begonnen om stemmen te werven onder het motto; stem op de outsider, stem op Nijhof. Dat stemmen kan uiteraard via de genomineerde website nijhofbaarn.nl. Stemmen kan tot begin september. De uitslag wordt op woensdag 5 oktober bekend gemaakt.

advertentie
advertentie