Afbeelding
Peter Beijer

Uw Slager Marco Veenema viert lustrum in Soest

Zakelijk

‘Wij zijn een deel van de buurt geworden’

[SOEST/BAARN] Zo’n ouderwets ambachtelijke slager, dat is Marco Veenema. Eentje die zelf het vlees snijdt, de lekkerste gerechten maakt en kan genieten van het genieten van zijn klanten. De slager viert zijn eerste lustrum in het Soester winkelcentrum Overhees aan de Tamboerijn.

Marco Veenema is opgegroeid in Amersfoort en woont in Hooglanderveen. Hij startte in 2017 zijn slagerij ‘Uw Slager Marco Veenema’ aan de Tamboerijn. Het eerste lustrum is prima verlopen zegt de vriendelijke slager. ,,De mensen weten de winkel te vinden. Soesters zijn nuchtere en eerlijke mensen met het hart op de tong. Ze staan met beide benen op de grond. Dat is een houding die prima aansluit bij de filosofie van Uw Slager en bij mijn eigen beleving.’’

De 35 oorkondes voor diverse prijzen vertellen veel over het vakmanschap van Marco. De jongste prijs; winnaar van het NK Grillworst, daar is Marco trots op. ,,Eigen recept en heel populair bij onze klanten.”

Een klant vertelt: ,,Wij komen hier graag. Marco heeft altijd de lekkerste gerechten en telkens weer wat verrassends. Dit weekend houden wij een barbecue. Wij hebben gasten over uit Cyprus die hier een toernooi voetballen. Wij willen ze natuurlijk het allerlekkerste bij de barbecue voorzetten. Heb je ook gewone schnitzels Marco?” ,,Gewone schnitzels heb ik niet”, lacht de slager. ,,Wij hebben Livar, afkomstig van het Limburgs kloostervarken. Ambachtelijk, eerlijk en lekker vlees!’’

,,Zo ben ik een deel van de buurt geworden”, legt Marco uit. ,,Een buurtwinkel zoals deze hoort bij Overhees. Met dagelijks verse maaltijden en duurzame producten. Op naar het volgende lustrum in Soest.”

Het is mogelijk om via de website van Marco Veenema de producten te bestellen. ,,Dan staat de bestelling al klaar en dat voorkomt wachttijden.’’ Bestellen kan via https://veenema.uw-slager.nl.

Uw Slager Marco Veenema
Tamboerijn 17
info@veenema.uw-slager.nl
https://veenema.uw-slager.nl

advertentie