Wie donderdag tussen 07.00 en 08.00 uur bij de poort van ’t Vaarderhoogt arriveert, krijgt een bewijs van aankomst.
Wie donderdag tussen 07.00 en 08.00 uur bij de poort van ’t Vaarderhoogt arriveert, krijgt een bewijs van aankomst. 't Vaarderhoogt
advertorial

Hemelvaartsdag: winkelen, ontbijten én korting bij ‘t Vaarderhoogt

Zakelijk

SOEST Met de niet mis te verstane oproep ‘OPSTAAAAAAAN’ in haar advertenties nodigt ’t Vaarderhoogt vroegerikken uit om te komen ontbijten en groeninkopen doen met een exclusieve algehele korting. Wie donderdag, Hemelvaartsdag, tussen 07.00 uur en 08.00 uur bij de poort van ’t Vaarderhoogt arriveert, krijgt een bewijs van aankomst.

Een waardevol document, want met dat bewijs kunnen aankopen worden gedaan met een overall korting van 20%. Hierbij gelden géén maximum of andere voorwaarden. Zelfs levend goed en andere producten die al een aanbiedingsprijs op het prijskaartje hebben staan vallen ook onder deze exclusieve Hemelvaartskorting. Da’s derhalve dubbelop. Ook de hoeveelheid maakt niet uit. Of men nu één plantje meeneemt of drie vrachtwagens vol.

Wie eenmaal het bewijs van aankomst in handen heeft kan de rest van de ochtend rustig aan doen, want het bewijs geldt tot 12.00 uur. Dat komt goed uit, want dat geeft bezoekers de kans om ruim de tijd te nemen voor het ontbijt dat geserveerd wordt bij Herberg De Kastelein op ’t Vaarderhoogt. Dit complete ontbijt kost slechts € 2,50 per persoon. Het ontbijt kan genuttigd worden tot 10.00 uur. 

Gelukkig is vrij recent De Kastelein uitgebreid met een flink aantal tafels. Dat komt nu goed van pas, want de belangstelling is altijd zeer groot.

Deze Hemelvaartsgebeurtenis hoort bij de diverse tradities van ’t Vaarderhoogt. Al vele jaren staan enthousiaste klanten op Hemelvaartsdag om 07.00 uur voor de poort om te kunnen profiteren van de korting, maar zeer zeker ook om, samen met zeer veel anderen, het gezellige ontbijt te nuttigen.

advertentie