Afbeelding
Peter Beijer

Bas en Bob: ‘Dé Witgoed Specialist komt graag bij u thuis’

30 juni 2021 om 20:00 Zakelijk

SOEST Bob Kooter en Bas van Oostenrijk zijn de vakmannen die gezicht geven aan Dé Witgoedspecialist Soest. In 1995 startte het bedrijf aan de Soesterbergsestraat 35A en een dik kwart eeuw later is dat nog steeds het adres voor witgoed. ,,Wij komen graag bij de klanten thuis om koelkast, vaatwasser, wasmachine of  elk ander huishoudelijk product te installeren.”

Een vertrouwd gezicht in Winkelcentrum Soest-Zuid met een naam die direct de lading dekt. Specialist in witgoed. Maar dat is meer dan alleen de verkoop van apparaten vertelt Bob. ,,Wij leveren het totaalplaatje. Van koelen en vriezen, tot afzuigkappen en waterkokers. Onze merken zijn gerenommeerd, zoals de professionele Schulthess-wasmachine. Wij leveren dan ook aan bijvoorbeeld zorginstellingen, horeca, kappers en vakantieparken.”

Wij zorgen ervoor dat alles past en werkt

ONTZORGEN Bas: ,,Het mooie van ons werk is om de klant compleet te ontzorgen. Wij zorgen ervoor dat alles past en werkt. Dat doen we ook met behulp van ons omvangrijk netwerk van Soester specialisten.”

Bob legt uit aan de hand van een belevenis hoe de service van Dé Witgoedspecialist ervaren wordt: ,,Een klant van ons, een vrouw van 92 jaar, was toe aan haar eerste vaatwasser. Dan moest ze wel afscheid nemen van haar kookplaat en oven van 40 jaar oud. Even het aanrechtblad aanpassen, de tegels slijpen, het kastje weg en vervolgens aan- en afvoer maken voor de vaatwasser. Tweeënhalf uur verder hadden wij een mooi resultaat waar mevrouw zeer tevreden mee was.”

Een bedrijf dat graag voor de mensen klaarstaat dus. Ook maatschappelijk gezien. Bob: ,,We zijn, samen met Majoor Makelaars, de hoofdsponsor van basketbalvereniging Red Stars. Dat doen wij graag. Sport verbindt de mensen en daar leveren wij graag een aandeel aan.”

Bas: ,,Wij houden van korte en persoonlijke lijnen. Een afspraak plannen we dan ook graag in wanneer het de klant uitkomt, wij passen ons aan.”

Johan van Beek
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie