Met I Feel Good wil Esther te Hasseloo een totaaladvies over voeding en bewegen geven.
Met I Feel Good wil Esther te Hasseloo een totaaladvies over voeding en bewegen geven. Eigen foto

Esther te Hasseloo: ‘Persoonlijke aanpak van I Feel Good werkt’

10 juni 2021 om 10:00 Zakelijk

SOEST/BAARN Esther te Hasseloo is lifestylecoach met haar eigen onderneming I Feel Good. De fascinatie voor sport zat er voor de Soesterse al jong in. ,,Als jong meisje deed ik aan basketbal, jazz dance en aerobics. Een paar jaar later werd ik aerobic-, tai bo- en fitnessinstructeur. Toen ik de kans kreeg om een eigen sportstudio, bekend onder de naam Physical, te runnen, greep ik die met beiden handen aan.”

,,Ik was een van de eersten in Nederland die de inmiddels zeer populaire workouts van Les Mills op het lesrooster plaatste en ben er zelfs voor naar Nieuw Zeeland geweest. Ik wilde zoveel mogelijk fitnessdisciplines beheersen.”

VOEDING Naast de sport ging Esther zich verdiepen in voeding. Met I Feel Good geeft zij een totaaladvies over voeding en bewegen. ,,Over mijn aanpak heb ik lang nagedacht. Ik zag dat mensen wilden veranderen maar vaak de verkeerde aanpak kozen. Men eet verkeerd en volgt een crashdieet, wat het alleen maar erger maakt. Of ze gaan sporten en dan niet met een persoonlijk schema. Maar bewegen, gezond eten en herstel kun je niet los van elkaar zien. Hoe doe je dat het beste en op welke moment. Met deze ingrediënten ontwikkelde ik mijn programma. Ik geloof in een persoonlijke aanpak met haalbare persoonlijke doelen.”

13 WEKEN ,,We geven je specifieke trainingen: kracht, cardio en body en mind met de focus op wat effectief is voor jouw doel. Dat doen we in kleine groepen, persoonlijk met de kracht van een team. Zo help en stimuleer je elkaar. Het uiteindelijke doel: een nieuwe levensstijl, zonder streng dieet - er moet tenslotte ook iets mogen. We leren je in balans te komen. Het programma I Feel Good duurt 13 weken. Juist in/na deze periode van covid-19 hebben we allemaal geleerd wat het belangrijkste is: gezond eten, bewegen en goed voor jezelf zorgen.” 

I Feel Good
06-52627225 | info@i-feel-good.nl
www.i-feel-good.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie