Stichting Blijf Baarn Verbinden uit de startblokken

12 feb, 14:30 Zakelijk Dick Naafs
Voorzitter Harry Helwegen, penningmeester Johan Grims, secretaris Dick Naafs en notaris Jeroen Ligthart (vlnr).
Voorzitter Harry Helwegen, penningmeester Johan Grims, secretaris Dick Naafs en notaris Jeroen Ligthart (vlnr).

BAARN In het jubileumjaar van de Baarnsche Courant besteden we aan allerlei zaken in het verleden, maar zeker ook het heden die de BC aangaan. Vandaag aandacht voor het heden en de toekomst: Stichting Blijf Baarn Verbinden. Een stichting die is opgericht om de toekomst van de Baarnsche Courant veilig te stellen.

U als lezer kunt zich ongetwijfeld de noodkreten herinneren die BDUmedia, sinds 2018 uitgever van de Baarnsche Courant, kort na het uitbreken van de coronacrisis uitte. Mede doordat de advertentie-inkomsten plotseling grotendeels wegvielen, kwam het bedrijf in financiële nood. Daarom werd opgeroepen de lokale krant te steunen. Dat heeft Baarn gelukkig gedaan. Mede daarom kan haar lokale titel het jubileumjaar volmaken. En hopelijk ook daarna u blijven voorzien van lokaal nieuws.

VERBINDENDE FACTOR De coronacrisis is er de directe oorzaak van dat een aantal mensen is gaan nadenken over de toekomst van de lokale journalistiek in het algemeen en die in Baarn in het bijzonder. Wat de coronatijd zeker heeft geleerd, is dat een..

Mis niks, lees alles van Baarn


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Baarn en omliggende plaatsen met Baarnsche Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Baarnsche Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Baarn.