‘Kiddie sluit deuren; Dag meneer (en mevrouw) Schoen

2 aug, 16:19 Winkels Melissa Hofland
Arie en Aberti Post stunten met de prijzen. Kiddie gaat dicht, en de winkel moet leeg.
Arie en Aberti Post stunten met de prijzen. Kiddie gaat dicht, en de winkel moet leeg.

BAARN Wederom vertrekt een vast gezicht uit Baarn. Het dorp (en de regio) zal het moeten gaan stellen zonder de kennis over de kindervoet en daarbij goed passende schoenen. Eigenaren Arie (60) en Alberti (55) Post hebben besloten de deuren te sluiten van Kiddie aan de Laanstraat 89. Daarmee komt een einde aan een tijdperk van 26 jaar.

Vorig jaar verkochten de Baarnaars het winkelpand al. Zaterdag 28 augustus is de laatste dag dat zij kinderen en hun ouders helpen aan naar eigen zeggen ‘kwalitatief goede en eigentijdse’ schoenen. ,,We hebben zelf al even aan het idee kunnen wennen, maar het zal wel even slikken zijn straks. We hebben met enorm veel plezier ons werk gedaan”, aldus de twee.

Zestien jaar geleden waren ze op zoek naar een mooie nieuwe uitdaging voor hen samen. Arie en Alberti Post vielen voor de kinderschoenenwinkel Kiddie aan de Laanstraat waar ze schoenen kochten voor hun dochter. Ze vroegen de eigenaren op leeftijd of ze niet toevallig plannen hadden om te stoppen. En warempel...dat was zo. Bij hen leerden ze in een jaar tijd de fijne kneepjes van het va..

Mis niks, lees alles van Baarn


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Baarn en omliggende plaatsen met Baarnsche Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Baarnsche Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Baarn.