Aldi bezorgt slapeloosheid

17 jun, 18:22 Winkels
Omwonenden hebben last van de lichtintensiteit van de Aldi-reclame.
Omwonenden hebben last van de lichtintensiteit van de Aldi-reclame.

Lichtreclame tovert kamers om tot aquaria

BAARN Toen de nieuwe Aldi haar deuren opende, ging niet alleen daar het licht aan. Ook vijf omliggende woningen kregen te maken met een zee aan licht. Van de lichtreclame op de gevel wel te verstaan. Vrijdag was hierover een hoorzitting.

,,Twee dagen voor de opening van de Aldi werd het logo aan de voor- en zijkant van de gevel geschroefd. Diezelfde avond gingen die letters aan. Het leek vervolgens of ik in een aquarium zat." Ilse van der Stoep is één van omwonenden die uitkijkt op de Aldi. Zij heeft het licht in haar woonkamer. Anderen hebben hun slaapkamer aan de zijde van de Aldi supermarkt. ,,We hebben elk afzonderlijk een bezwaarschrift ingediend. Afgelopen vrijdag was de hoorzitting om tot een minnelijke schikking te komen", legt ..

Mis niks, lees alles van Baarn


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Baarn en omliggende plaatsen met Baarnsche Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Baarnsche Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Baarn.