Vier auto’s betrokken bij ongeval Baarn; Kinderen met schrik vrij na aanrijdingen

12 augustus 2022 om 08:50 Verkeer en vervoer Caspar Huurdeman
Afbeelding

BAARN Een gezin uit Zaandam met een peuter en een kleuter zijn donderdagavond met hun auto op de A1 bij Baarn enkele malen over de kop geslagen. Ook een tweede auto met een man uit Amersfoort sloeg over de kop. Het ongeval gebeurde rond 20.00 uur. Het Zaandamse gezin kwam net terug van vakantie. Ambulancepersoneel constateerde dat iedereen met de schrik was vrijgekomen. Alleen de vrouw had een kleine verwonding die ter plaatse verbonden kon worden. 

De politie was donderdagavond al op zoek naar een auto die slechts 20 kilometer per uur reed op de snelweg A1 ter hoogte van Baarn. Er waren meldingen dat de bestuurder lachgas zou gebruiken. Mogelijk is de combinatie van de langzaam rijdende auto en het scherpe zonlicht de oorzaak van het ongeval. 

Mis niks, lees alles van Baarn


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Baarn en omliggende plaatsen met Baarnsche Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Baarnsche Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Baarn.