Vier auto’s betrokken bij ongeval Baarn; Kinderen met schrik vrij na aanrijdingen

12 aug, 08:50 Verkeer en vervoer Caspar Huurdeman
Afbeelding

BAARN Een gezin uit Zaandam met een peuter en een kleuter zijn donderdagavond met hun auto op de A1 bij Baarn enkele malen over de kop geslagen. Ook een tweede auto met een man uit Amersfoort sloeg over de kop. Het ongeval gebeurde rond 20.00 uur. Het Zaandamse gezin kwam net terug van vakantie. Ambulancepersoneel constateerde dat iedereen met de schrik was vrijgekomen. Alleen de vrouw had een kleine verwonding die ter plaatse verbonden kon worden. 

De politie was donderdagavond al op zoek naar een auto die slechts 20 kilometer per uur reed op de snelweg A1 ter hoogte van Baarn. Er waren meldingen dat de bestuurder lachgas zou gebruiken. Mogelijk is de combinatie van de langzaam rijdende auto en het scherpe zonlicht de oorzaak van het ongeval. 

AMSTERDAMSESTRAATWEG Woensdagmiddag raakte op de Amsterdamsestraatweg ook een baby betrokken bij een ongeval. Rond 15.15 uur stopte een automobilist, om overstekende fietsers ter hoogte van kwekerij Groeneveld op de provinciale weg voorrang te geven. Drie auto automobilisten erachter zagen dat niet aankomen en botsten op elkaar, ook hier was de de zon-schaduw situatie mogelijk mede oorzaak. 

Mis niks, lees alles van Baarn


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Baarn en omliggende plaatsen met Baarnsche Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Baarnsche Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Baarn.