Afbeelding

Baarnaar moet huis binnen een week verlaten

19 maart 2023 om 09:16 Rechtbank

BAARN De rechtbank in Utrecht heeft vrijdag bepaald dat een Baarnaar binnen een week zijn huurhuis moet verlaten. De rechtbank gaf verhuurder Stichting Omthuis gelijk. De man zou de woning zelf verlaten, maar dat doet hij niet.

In september was er een inval in de woning aan de Bremstraat in Baarn. De politie vond daar 3 kilo henneptoppen, 31 xtc pillen en 732 erectiepillen. Die verkocht de man vanuit zijn woning. Na een gesprek in november beloofde de Baarnaar dat hij zou vertrekken. Hij bleef toch in de woning. De verhuurder schakelde een advocaat in. Die stuurde een dagvaarding. Daar reageerde de huurder niet op.

BANGE BUREN De rechtszaak diende vorige week. In de rechtbank verscheen de Baarnaar niet. De medewerkster van de verhuurder vertelde dat de Baarnaar in drugs in medicijnen handelt. Zijn buren zijn bang voor hem aldus de verhuurder. De rechter oordeelde dat de huurder volgens de regels was gedagvaard. De eisen van Omthuis zijn redelijk. De huurder moet vertrekken en ook de proceskosten betalen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie