Afbeelding

Mama is boos in Theater de Speeldoos

19 november 2023 om 09:10 Podiumkunsten

BAARN Op een pijnlijk humoristische manier ontdekte comédienne Esther van der Voort (tevens single mom en ex-ambtenaar) wat nou echt belangrijk is in het leven. Als alleenstaande moeder is het dagelijks leven een rollercoaster aan emoties. Genoeg om er een hele voorstelling aan te wijden. 

Ze maakte daarom een hilarische voorstelling vol herkenbare situaties en vreselijk ongemakkelijke, maar hilarische, anekdotes uit het leven van een single moeder van vier kinderen. Op vrijdag 24 november is de première van haar voorstelling Mama is boos bij te wonen in Theater de Speeldoos.

Met vier kinderen gaat het de hele dag door, die stortvloed aan vragen. Mama waar is mijn hockeystick? Hoe laat is het? Wat eten we? Maar mama heeft zelf ook allerlei vragen. Waarom is ze getrouwd? Hoe komt ze aan die hond? Wat moet ze nou met deze baan? Waarom zei ze ‘Oke, we doen nog een kind’, terwijl het uitkiezen van een bank soms twee jaar kan duren? Het wordt Esther af en toe teveel en berg je dan maar, want mama is boos.

Mama is boos is op vrijdag 24 november te zien in Theater de Speeldoos. Voor meer informatie over de voorstelling en tickets: speeldoosbaarn.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie