Het publiek werd toegesproken door Harold Warmelink, directeur van Theater Flint en huidig programmadirecteur Jörgen Raymann, en nieuw programmadirecteur Lucas van Merwijk.
Het publiek werd toegesproken door Harold Warmelink, directeur van Theater Flint en huidig programmadirecteur Jörgen Raymann, en nieuw programmadirecteur Lucas van Merwijk. (SmuldersAV/Ewerdt Heideman)
Video

Dias Latinos van start in Sint-Joriskerk Amersfoort

3 juli 2021 om 13:07 Podiumkunsten

BAARN/AMERSFOORT In de Sint-Joriskerk in Amersfoort vond vrijdagavond de opening plaats van het Dias Latinos festijn. Zo’n honderd mensen woonde een optreden bij van zang en muziek.

Tijdens de opening werd het publiek toegesproken door Harold Warmelink, directeur van Theater Flint en huidig programmadirecteur Jörgen Raymann, die na vijf jaar plaats gaat maken voor Lucas van Merwijk. Ook hij sprak de mensen toe.

NIEUWE PROGRAMMADIRECTEUR In januari is latin drummer en percussionist Lucas van Merwijk uit Baarn door latin en Caribisch festival Dias Latinos aangetrokken als artistiek leider. Van Merwijk zal in zijn nieuwe rol invulling geven aan de doelstelling van het festival om de Latijns-Amerikaanse cultuur en muziek toegankelijk te maken voor een groot publiek.

DIAS LATINOS Dias Latinos is een Latin en Caribisch festival, wat elke zomer in Amersfoort plaatsvind. Met een alternatief programma houdt de organisatie dit weekend binnen de geldende coronamaatregels het festival. Op meerdere locaties in Amersfoort zijn concerten te bezoeken van artiesten uit binnen- en buitenland. De gehele line-up is te lezen via de website van Dias Latinos. 

Reserveren is dit jaar vanwege corona bij alle concerten verplicht. Dat mag ook op locatie, mits het concert niet is uitverkocht.


Bron: Video door cameraman Ewerdt Heideman in samenwerking met Smulders Audiovisueel.

Bron: Video door cameraman Ewerdt Heideman in samenwerking met Smulders Audiovisueel.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie