Baarn thuis voor thuistheater

1 dec, 12:00 Podiumkunsten Theaterthuis
Minister Ingrid van Engelshoven op bezoek in Baarn.
Minister Ingrid van Engelshoven op bezoek in Baarn.

BAARN De Speeldoos was de afgelopen maanden het thuistheater voor een nieuw initiatief genaamd ‘Thuistheater.nl’.

Tientallen zangers, muzikanten, toneelspelers en cabaretiers reisden af naar Baarn voor korte opnamen. Die zijn inmiddels gebundeld in Thuistheater. Iedereen kan thuis achter de buis of laptop alles bekijken tegen een vergoeding van een tientje per maand.

PREVIEW De initiatiefnemers beloven dat de opbrengst wordt gedeeld met de artiesten. Directeur Tom van der Poel is trots dat De Speeldoos bij alle opnamen het decor vormt. Bij de opnamedagen de afgelopen maanden, werden steeds enkele tientallen kaartjes verkocht, zodat Baarnaars een soort preview kregen van de opnames. Ze wisten niet precies welke artiesten optraden. Wel waren ze getuige van extra opnamen voor achtergrondverhalen en kijkjes achter de schermen.

Mis niks, lees alles van Baarn


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Baarn en omliggende plaatsen met Baarnsche Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Baarnsche Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Baarn.