Youp speelt try out in Baarn

12 okt, 09:28 Podiumkunsten Theater de Speeldoos
Tom van der Poel in coronahouding met Youp van 't Hek.
Tom van der Poel in coronahouding met Youp van 't Hek.

BAARN 79 inwoners van Baarn weten dat het wel goed zal komen met de oudjaarsconference van Youp van ’t Hek. Zij waren vrijdagavond getuige van zijn eerste try out in de Speeldoos. Ruim 1500 mensen hadden geprobeerd om een kaartje te bemachtigen. Uiteindelijk werden er via loting 79 toegewezen.

BIJZONDERE BAND Youp en Baarn hebben een bijzondere band. Zijn eerste voorstelling speelde Van ‘t Hek in de jaren tachtig in de Speeldoos zodat die altijd een warme plek in zijn hart heeft gehouden. Hij trad er de afgelopen jaren geregeld op. Ook toont hij zich een ambassadeur, bijvoorbeeld door het boekje met komende voorstellingen in ontvangst te nemen.

Door de corona heeft de cultuur en zeker de theaters het zwaar. Voor directeur Tom van der Poel was vrijdag dan ook een enorme opsteker. Eindelijk eens blije gezichten van de gelukkigen die een kaartje hadden kunnen bemachtigen. Ook ging Van der Poel op een coronaproof foto met de cabaretier en werden er foto’s gemaakt bij de wall of fame waar Youp van ‘t Hek al jaren geleden is vereeuwigd,

Mis niks, lees alles van Baarn


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Baarn en omliggende plaatsen met Baarnsche Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Baarnsche Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Baarn.