Afbeelding
Foto door krakenimages via Unsplash

Verhuurd vastgoed financieren: ook in kleine steden gunstig

3 februari 2023 om 08:37 Partnercontent

Vastgoedbeleggers met woningen of appartementen voor de verkoop focussen zich vaak op de grote steden. Onnodig, vindt Dirk Jan van der Hoeden van Mogelijk Vastgoedfinancieringen. Ook in kleine steden en gemeenten is verhuurd vastgoed te financieren tegen gunstige voorwaarden. 

Mogelijk Vastgoedfinancieringen bedient sinds 2016 de markt van zakelijk vastgoed financieringen voor ondernemers en vastgoedbeleggers. De fintech-organisatie kenmerkt zich door snelheid, gemak en het denken in oplossingen. “Vandaar onze naam: Mogelijk”, aldus van der Hoeden, directeur Verhuurhypotheken bij Mogelijk. 

Loan-to-value

Van der Hoeden: “Misschien is een klinkende vastgoedportefeuille van woningen in Amsterdam de droom van een vastgoedbelegger, maar ook in andere delen van het land kan verhuurd vastgoed een aantrekkelijke belegging zijn. Voor Mogelijk maakt het geen verschil: wij financieren zakelijk vastgoed in heel Nederland. Alles valt of staat bij de waarde van het pand en de hoogte van de lening ten opzichte van die waarde. Is die ‘loan-to-value’ niet te hoog, dan is financiering in de meeste gevallen mogelijk.”

Lage maandlasten

De Verhuurhypotheek van Mogelijk kent een scherp rentetarief, een aflostermijn van 30 jaar en kan tot 80% aflossingsvrij worden afgesloten. “Dat betekent lage maandlasten, hetgeen het rendement op de belegging ten goede komt”, aldus Van der Hoeden. “En zoals gezegd: we financieren verhuurd vastgoed in heel Nederland.” 

Eenvoudig afsluiten

De eerste stap naar de financiering van een pand voor de verhuur, is het invullen van de quickscan op de website van Mogelijk. Hiermee dient u in 1 minuut uw aanvraag in. “Deze is overigens volledig vrijblijvend”, verzekert Van der Hoeden. “U krijgt van ons direct een rente-indicatie. Op basis van de door u verstrekte informatie, ontvangt u vervolgens een voorlopige offerte. Het afsluiten van De Verhuurhypotheek kan volledig online en telefonisch. Wie liever eerst kennis maakt, is uiteraard welkom bij ons op kantoor in Breukelen.”

Transformatie

Ook voor wie andere type panden aankoopt om deze te transformeren naar woningen voor de verhuur, zijn er mogelijkheden. “Die passen weer uitstekend in onze Ondernemershypotheek”, vertelt Van der Hoeden. “Daar bieden we maatwerk wat betreft looptijd en voorwaarden en kan de lening via een bouwdepot uitgegeven worden. Is de verbouwing gereed en kunnen de woningen worden verhuurd, dan is de overstap naar een gunstige Verhuurhypotheek binnen Mogelijk zo gemaakt.”

Zo biedt Mogelijk aan vastgoedbeleggers en projectontwikkelaars kansen om te beleggen in woningen en appartementen voor de verhuur, door heel Nederland. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie